Adriatica - noua iubire italiană

30.04.2018.
Nu știm cum sunt alții, dar ne place foarte mult de tot ceea ce e italian. Dacă Italia este destinația, fie că este vorba de o vacanță sau de o călătorie de afaceri, atunci toată lumea este încântată. Ar fi dificil să definim pe scurt care sunt secretele lor, dar este sigur că pe lângă caracteristicile geografice (soare, mare, munți), au o filozofie de viață care sună în felul următor: bucurați-vă de viață! În plus, un lucru este cu siguranță clar: ei fac biciclete excelente!
 
La urma urmei, nu este nimic surprinzător că ne-am îndrăgostit de bicicletele Adriatica. Doar uitându-ne la ele ne aduce o dispoziția tipică a orașelor mici italiene și, pe măsură ce continuăm să intrăm in detalii, cu atât mai mult simțim că aceste biciclete sunt făcute pentru a ne oferi sentimentul italian de a trăi fără griji.  
 
180426 ad 1
 
Văzând Pesaro, avem convingerea că proprietarii fabricii Adriatica iubesc să locuiască aici pentru că orașul natal al bicicletelor Adriatica este o cutie de bijuterii, cu frumoasele linii de coastă, cu munții din apropiere, clădiri frumoase si o atmosferă pentru care merită să vizitezi Marea Mediterană. În acest oraș, Signore Domenicucci senior, după al II-lea Război Mondial s-a apucat de fabricarea bicicletelor. După câteva decenii, afacerea a fost preluată de următoarea generație a familiei. Este o experiență plăcută vizitarea unei astfel de "fabrici".
 
180426 ad 5
 
În făbricuță lucrează toată familia de la mic la mare și câțiva angajați devotați, nici nu-i de mirare că bicicletele sunt făcute cu suflet. Nu cantitatea este importantă ci calitatea: pentru fiecare componentă realizată își asumă personal responsabilitatea și se pare că entuziasmul și pasiunea aduce succesul mărcii și în lumea multinaționalelor. 
 
180426 ad 3
 
Pe site-ul lor se poate citi următorul mesaj: „Il marchio Adriatica reppresenta un messaggio di ottimismo: una vela spiegata su un cielo azzurro in cui volano i gabbiani.” Dacă am dori să traducem acest mesaj, am fi în dificultate, dar cu acest slogan doresc să împartă cu noi un sentiment de libertate și liniște nelimitată pe care fiecare națiune mai la est  poate fi invidioasă pe italienii obișnuiți cu cafelele aromate sorbite în tihnă în după amiezile plină de soare. În traducere liberă, mesajul sună în felul următor: „Marca Adriatica reprezintă un mesaj de optimism: ca un catarg pe ocean sub un cer de un albastru infinit, înconjurat de pescăruși”.
 
180426 ad 4
 
Dacă ești în căutarea unei biciclete pentru utilizare urbană zilnică, atunci ai găsit cea ce căutai și chiar mai mult! Fiecare bicicletă Adriatica are și altceva în plus care te va face să te bucuri de pedalat: o felie de dolce vita italiană!
 
Benvenuto in Italia!
 
 
Oferta 2018:
 
sity-2_man_wht.jpg
ADRIATICA TOURING SITY 2
 
 
sity-2-6V_man_1.jpg
ADRIATICA TOURING SITY 3 6V
 
 
sity-2_lady_blk.jpg
 
ADRIATICA TOURING SITY 3 18V
 
 
relax-26-6s-L-grey
 
ADRIATICA TOURING RELAX 26"
Damă
 
 
relax-28-6s-L-black
 
ADRIATICA TOURING RELAX 28"
 
 
trend-28-6s-sand 
 
ADRIATICA TOURING TREND
Damă, Bărbați
 
panda-26-6s-L-coral
 
ADRIATICA TOURING PANDA 6V 26 și 28"
Damă
 
 
retro_lady_4.jpg
 
ADRIATICA VINTAGE RETRO
Damă și bărbați
 
 
panarea_lady_4.jpg
 
ADRIATICA VINTAGE PANAREA
Damă și bărbați
 
 
danish_6v_1.jpg
 
ADRIATICA VINTAGE DANISH NEXUS / 6V
Damă
HU | RO