Alimentează-ţi telefonul de la acumulatorul Sigma al lanternei de bicicletă

13.12.2015.

Acum că există o mulţime de produse electronice care se alimentează printr-o mufă USB au apărut şi bateriile portabile, externe care ne permit să prelungim durata de funcţionare a unui telefon spre exemplu. În acelaşi timp în România au apărut şi lanternele de bicicletă de mare putere acestea având de cele mai multe ori un acumulator extern care alimentează lumina.

Cablu SIGMA IICON USB adapter 03_resize.JPG

Germanii de la Sigma s-au gândit că de vreme ce lanterna lor Powerled Evo Pro (testata de Freerider aici) dispune deja de acest acumulator puternic de ce să nu fie acesta folosit şi la altceva. Zis şi făcut, iar Sigma oferă acum cablul adaptor IICON USB care transformă acumulatorul lanternei în baterie portabilă pentru orice se alimentează printr-o mufă micro/mini USB.

Cablu SIGMA IICON USB adapter 02_resize.JPG

Punerea în funcţiune este extrem de facilă. Tot ce trebuie să faci este să conectezi acumulatorul Sigma Iion la acest adaptor şi mufa USB a telefonului în acest adaptor. Nu există nici un buton, încărcarea dispozitivului electronic începe automat.

Cablu SIGMA IICON USB adapter 01_resize.JPG

Preţul recomandat pentru adaptorul Sigma Iicon USB este de 119 lei şi se găseşte de vânzare la distribuitorii Bikefun în România.

Articol publicat în original pe Freerider.ro

Cablu SIGMA IICON USB adapter 04_resize.JPG

HU | RO