Antifurtul BikeFun Rock – protecție robustă în dimensiuni mici

25.04.2018.

Zicala potrivit căreia se spune că „mărimea nu contează” este adevărată. În cazul de față, al lacătului BikeFun Rock, mărimea mică nu înseamnă protecție mai puțină. Construit fiind din oțel călit, antifurtul oferă protecție serioasă aproape împotriva oricărei efracții, mai puțin împotriva celor efectuate cu scule specializate.

08.JPG

Antifurtul BikeFun Rock este compus din două părți distincte. Lacătul în sine și lanțul. Lacătul are forma unui U-Lock clasic însă dimensiunile mai mici îl fac mai ușor de transportat și mai ușor să-i găsești un loc în rucsac sau în geanta de serviciu.

04.JPG

Lanțul este de-a dreptul masiv și cântărește chiar mai mult decât lacătul. Acesta din urmă are o greutate de 676 grame în timp ce lanțul are 1245 grame. Totalul de aproape două kilograme pare mult, dar este totuși mai puțin în comparație cu antifurturile Ulock clasice care includ și cablu sau lanț.

Lungimea lanțului este de 1 metru. Asta înseamnă că îl poți folosi pentru a lega bicicleta și în jurul celor mai groși stâlpi de pe stradă, cum ar fi stâlpii pentru iluminare publică. Lacătul are o deschidere de 4,7 cm. Este așadar, destul de mic însă cum spuneam, avantajul îl reprezintă greutatea mică.

03.JPG

Pe de o parte lacătul are deschdiere mică însă bucla cât și corpul lacătului, sunt extrem de robuste. Oțelul buclei are un diametru de 13 mm, deci va fi extrem de greu de tăiat. Va dura mult și va face multă gălăgie. Așadar slabe șanse să poată fi distrus înainte ca cineva să observe că se întâmplă ceva.

06.JPG

BikeFun Rock dispune de o încuietoare cu cheie specială, iar gaura cheii este protejată cu un capac de plastic pentru ca ploaia sau apa să nu pătrundă la interior. Nu în ultimul rând, pentru a proteja cadrul bicicletei tale de greutatea masivă a lanțului, acesta din urmă este protejat cu o husă solidă din țesătură sintetică. Chiar dacă antifurtul se va sprijini de bicicletă, sau va aluneca peste cadru, vopseaua nu va fi deteriorată.

05.JPG

Prețul este de asemena competitiv. La 123 Lei vei primi nu doar protecție robustă și masivă ci și avantajele dimensiunilor compacte ale acestui ansamblu de lacăt și lanț. Disponibil în trei variante de culoare pentru lanț: negru, roșu și galben.

07.jpg

HU | RO