BikeFun a prezentat sezonul 2019 la Arpașu de Sus

Pe 20 și 21 septembrie i-am întâlnit pe cei de la BikeFun la Arpașu de Sus – Sibiu, unde au prezentat sezonul și produsele pe care intenționează a le oferi în România în 2019. BikeFun este unul din principalii actori pe piața velo de la noi din țară, ei fiind reprezentanții bicicletelor Merida, echipamentului Northwave, anvelopelor CST, ciclocomputerelor Bryton plus altor câteva mărci de accesorii și componente precum Sigma, Ryde, Thule, KMC, Bellelli și Slime.

bikefun-dealer-press-camp-2018-albota-13.jpg

BikeFun Dealer, Press & Test Camp este un eveniment pe care multă lume îl așteaptă cu placere. Este momentul când te întâlnești cu vechi cunoștințe și prieteni într-o atmosferă mai mult decât informală și evident, ocazie excelentă să te dai cu bicicleta.

Mai mult, să testezi câteva din modelele sezonului următor. Am fost și noi prezenți și am fost curioși să încercăm câteva biciclete. Așa că ne-am dat cu noul mtb “bun-la-toate” Merida One-Twenty, cu bicicleta de șosea Merida Scultura și gravel bike-ul Silex. Vedete au fost însă și noul ciclocros Merida Mission CX și mtb-ul pentru enduro Merida One-Sixty, ca să nu mai vorbesc și de mtb-urile electrice. Însă dacă aveai noroc și te mișcai repede puteai prinde și „rachete” precum Merida Reacto 8000.

Continuarea articolului îl puteți citi pe: Freerider.ro