Bikefun NYC – o șa urbană eficientă și cool

02.04.2018.

Mersul pe bicicletă în oraș înseamna deja mai mult decât să învârți niște pedale. Cei constienți de imaginea lor caută acum și puțină “culoare”. Cu alte cuvinte o bicicletă normala nu mai satisface și este nevoie de ceva în plus, pentru a te diferenția de ceilalți.

IMG_3393.JPG

Șaua Bikefun NYC poate fi acel „extra” pe care îl doreai pentru a-ți personaliza bicicleta și pentru a o face să iasă în evidentă, sau să fie diferită. Este o șa pe care noi am gândit-o să se potrivească la o bicicletă single speed sau chiar fixie. Dispune de un aspect retro care categoric va da personalitate bicicletei tale, mai ales dacă și aceasta urmează trendul „young-vintage”.

IMG_3394_resize.JPG

Tot pentru imagine, am ales sa echipăm șaua Bikefun NYC cu șase nituri din cupru, pentru a sublinia și mai mult că avem de a face cu ceva special aici. Rolul lor nu este doar decorativ. Niturile fixează practic căptușeala șeii de șasiu, întreg ansamblul devenind astfel mult mai rezistent în timp.

IMG_3397.JPG

Însă nu vorbim aici doar de imagine. Șaua Bikefun NYC este și confortabilă, beneficiind de câteva tehnologii moderne întâlnite la șeile pe care le găsești în mod normal la orice bicicletă care se respectă. Șasiul șeii este fixat de railurile metalice folosind tehnologia ArcTech™, un procedeu care oferă elasticitatea necesară confortului pe drumurile de slabă calitate din oraș.

IMG_3398.JPG

Bikefun NYC este șaua pe care o recomandăm să fie instalată pe bicicleta corectă. Noi o vedem potrivită pentru Merida Reacto Track 500, un singlespeed care cu siguranță va întoarce capete. Dacă însă nu te pasionează atât de mult acest tip de bicicletă, Bikefun NYC este la fel de utilă, eficientă și confortabilă pe orice altă bicicleta de oraș, trekking sau chiar mtb. Bikefun NYC este disponibilă în culorile maro și negru, cu nituri de cupru, la prețul de 76 lei. Pe cântarul nostru oficial, șaua cântărește 347 grame.

HU | RO