BikeFun Ray, setul de lumini faţă-spate potrivit pentru orice ciclist

30.01.2016.

Iarna şi primăvara, când ziua-lumină este mai scurtă, o lanternă performantă sau potrivită pentru nevoile tale este obligatorie. În oraş nu ai neapărat nevoie să îţi lumineze drumul, întrucât mare parte din străzi sunt dispun de iluminare publică, însă indiferent de lumina de afară este bine să foloseşti o lanternă care să te facă pe tine mai vizibil faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

Setul de lumini BikeFun Ray este gândit să fie de folos indiferent dacă drumurile tale pe bicicleta se desfăşoară în oraş sau în afara sa. Setul conţine lanterna Ray şi stopul Ray ambele funcţionând cu acumulator încărcabil prin USB.

IMG_3569.JPG

Lumina faţă se instalează uşor pe ghidonul bicicletei printr-un sistem de înşurubare. Odată instalat farul poate fi şi mai uşor scos, pentru a nu fi furat, atunci când intri în magazin la cumpărături sau ai ajuns la locul de muncă. Datorită colierului multifuncţional şi al adaptoarelor lanterna poate fi instalată pe orice diametru de ghidon, de la cele clasice la cele supra-dimensionate.

IMG_3574.JPG

Lanterna dispune de un singur LED de mare putere marca Osram CR7P de 70 lumen. Farul BikeFun Ray oferă trei moduri de funcţionare: pornit la intensitate 100% sau 50% cât şi modul intermitent. Produsul este gândit să reziste la ploaie mulţumită standardului IPX3. Acumulatorul său are o capacitate de 1050 mAh, iar nivelul de încărcare este indicat prin utilizarea unui LED de dimensiuni mici. Pentru încărcare durata de timp este de aproximativ 5 ore.

IMG_3588.JPG

Stopul BikeFun Ray este de mici dimensiuni şi oferă o instalare extrem de facilă mulţumită corzii elastice. Astfel instalarea se poate face pe orice diametru a tijei de şa, de la cele clasice la cele supra-dimensionate. Lumina dispune de două LED-uri roşii care oferă 3 moduri de funcţionare: lumină continuă, intermitent rapid şi intermitent lent. La fel ca şi lanterna Ray, stopul BikeFun Ray este alimentat de un acumulator inclus ce se încarcă prin USB. Timpul de încărcare este de aproximativ 3 ore.

IMG_3606.JPG

Setul dispune de cablu micro USB inclus. Astfel atât lanterna cât şi stopul pot fi încărcate de la un port USB normal al calculatorului sau de la încărcătorul telefonului tău dacă acesta oferă mufă USB.

IMG_3602.JPG

HU | RO