BikeFun Twin – setul accesibil de lumini faţă şi spate

08.11.2015.

De cele mai multe ori când dorim să achiziţionăm lumini pentru bicicletă avem nevoie şi pentru faţă şi pentru spate. Aşadar ne-am gândit să-ţi venim în ajutor oferindu-ţi acest set BikeFun TWIN care include din start şi lumina albă pentru faţă şi cea roşie pentru spate.

bikefun twin fata spate.jpg

Becul pentru faţă este format din lanterna performantă ce foloseşte 1 LED foarte luminos cu o putere de 1 watt. Sistemul de instalare este avantajos întrucât pentru fixarea pe ghidon nu ai nevoie de scule. Diametrele acceptate sunt cele uzuale pe care le întâlneşti la majoritatea bicicletelor din comerţ şi anume 22,2 - 31,8 mm. Lanterna oferă două moduri de iluminare – intermitent şi continuu. Dacă modul continuu de iluminare este folositor noaptea, această lanternă poate fi folosită şi ziua pentru a avertiza prezenţa ta celorlalţi participanţii la trafic prin folosirea modului intermitent sau stroboscopic.

bikefun twin fata.jpg

În spate avem „geamănul” luminii faţă prin stopul Twin. Acesta este format din două LED-uri de mare putere care dispun de 3 moduri de funcţionare: continuu, intermitent şi alternativ. Mulţumită acestor trei sisteme ceilalţi participanţi la trafic te vor vedea de la o distanţă foarte mare şi nu vor fi surprinşi de prezenţa ta pe drum. Instalarea stopului este uşoară şi se realizează fără scule. Diametrele pe care se poate instala Twin pentru spate sunt cele uzuale pe care le întâlneşti la majoritatea bicicletelor din comerţ şi anume 22,2 - 31,8 mm.

bikefun twin spate.jpg

Preţul recomandat pentru aceste lumini Bikefun Twin este de 71 lei, iar setul poate fi găsit în magazinele dealerilor noştri din România.

HU | RO