Cadouri de crăciun pentru copii

17.11.2016.
Ce fel de cadou poate aduce bucurie atât copiilor cât și părinților?
 
Crăciunul este în primul rând o sărbătoare cu daruri pentru copii. Continuăm tradiționala prezentare a ideilor pentru cadouri de sfârșit de an, cu oferte pentru cei mici. Din păcate copiii sunt mai vulnerabili în fața reclamelor, care pot avea asupra lor o influență negativă și în acest fel, pe lista de dorințe ajung jucării care nu ar avea ce căuta acolo. Știm foarte bine ce greu ne putem lupta cu afirmații de genul: „Toți copiii de la grădi au această jucărie!”. Din experiența noastră, singura soluție este calea de mijloc: o bicicletă faimoasă dorită de toată lumea.
  Care copil nu și-ar un Ferrari adevărat? Cu această bicicletă el va deveni popular în fața prietenilor săi, și cu această ocazie putem să bifăm și o achiziție „obligatorie” . Iar dacă avem noroc, această achiziție se poate face prin implicarea mai multor membri ai familiei. Cel mai important lucru realizat prin acest cadou este că fiul sau fiica noastră, se va putea juca în aer liber și nu va sta în casă, în fața calculatorului sau a tabletei. Acum mai rămâne doar ca părinții, după Crăciun, să iasă cu copilul la o tură de probă, sperând că în ziua respectivă nu va fi multă zăpadă..  
 
 
 
Ferrari 12
Bicicletă Ferrari 12” 
Detalii produs
 
 
Ferrari
Bidon Ferrari
Detalii produs
 
Dacă tot suntem la lucruri cool, atunci ce ar putea fi mai important  decât o bicicletă Merida adevărată, exact așa cum au mami și tati? Exact cum au adulții!  Însă un model mult mai mic! Orice copil adoră acest lucru, și dacă părinții pot avea ceva de calitatea, atunci copiii , de ce să aibă mai puțin? Bicicletele Merida pentru copii, vor sluji cu încredere, în mod garantat, câteva generații de frați sau verișori! Nu trebuie uitat nici faptul că, există o șansă reală ca acesta să fie, cel mai mare cadou de sub pom doar să avem suficient ambalaj festiv!
 
 
J16_GREEN
Biciclete copii Merida
Deatalii produs
 
Nu trebuie să uităm nici de cei mai mici, și implicit de importanța bicicletelor de alergare pentru. Dacă există o modalitate care contribuie mult la dezvoltarea copiilor de 2-4 ani, atunci aceasta este bicicleta de alergare! Are efecte pozitive asupra echilibrului, coordonării mișcării și a dezvoltării creierului. Utilizând această bicicletă fără pedale, ulterior, copilul va putea  învăța cu mai multă ușurință să meargă  pe bicicleta cu pedale.
 
 
bbip szürke narancs
 
Să nu uităm nici de siguranța copilului! Atunci când mergem cu mașina, și instalăm copilul în scaunul său, cu o mișcare automată  îi punem și centura de siguranță. Trebuie să fie tot așa de natural ca să-i punem copilului casca de fiecare dată când iese cu bicicleta! Desigur, și casca trebuie să fie una la modă: tânărul ciclist, în acest fel, nu va opune rezistență la purtat, iar părinții vor urmări mai liniștiți  noile cascadorii prezentate.
 
Bikefun fejvedo/Moxie_DSC_22831.jpgBikefun fejvedo/Moxie_DSC_22832.jpg
 
Bikefun fejvedo/Ducky_DSC_22828.jpgBikefun fejvedo/Ducky_DSC_22830.jpg
BF Ducky
Detalii produs
 
 
HU | RO