Căştile de protecţie pentru ciclism de la Merida

10.08.2015.

Odată cu dezvoltarea acestui sport în România a crescut şi dificultatea traseelor de ciclism pe care le folosim. De la cele de şosea, la cele pentru cross country şi downhill. Pe de altă parte iscusinţa şi priceperea cicliştilor nu a crescut în aceeaşi măsură însă acest lucru se poate compensa cu o protecţie mai bună în cazul în care doreşti totuşi să abordezi un traseu despre care ştii că este totuşi peste abilităţile tale de ciclist.

Cel mai important element de protecţie pentru ciclişti este casca. Aceasta nu trebuie să lipsească din garderoba sa. Practic primul lucru pe care trebuie să îl ai după ce ţi-ai luat bicicleta este o cască de protecţie şi nu un antifurt. Pentru a veni în ajutorul ciclistului Merida a lansat o colecţie nouă de căşti de protecţie destinate în primul rând ciclismului off-road, dar care pot fi utilizate cu succes şi pe cursieră sau la drumurile prin oraş.

Majoritatea căştilor din noua colecţie beneficiază de tehnologia ISC (Internally Scooping Technology), metodă prin care fantele de aerisire au fost mărite, toate materialele în surplus fiind eliminate de pe suprafaţa interioară. Rezultatul este o cască de protecţie mai uşoară, foarte bine ventilată și pe care o porţi cu plăcere.

Există de asemenea şi LW 4D, tehnologia de fixare pe cap care acoperă 75% din craniu. Sistemul conferă siguranţă şi confort. Reglajul de înălţime preîntâmpină apariţia situaţiei de disconfort la purtarea zilnică.

Iată care sunt cele 6 opţiuni:

Merida Reydar MTB

Reydar.jpg

Merida Tyrade MTB

Tyrade.jpg

Merida Agile Road

Agile.jpg

Merida Charger MTB/Urban

Charger.jpg

Merida MG-3

MG-3.jpg

Merida MG-1

MG-1.jpg

HU | RO