Cauți bicicletă pentru copii?

24.04.2016.

Fiecare sărbătoare poate fi un bun prilej pentru a cumpăra cadouri pentru cei apropiați și în special pentru copii. Încondeiatul oălor necesită mare atenție și îndemânare: pentru acei copii care iau parte la această activitate de pregătire sau pentru cei care pur și simplu se pricep la ciocnirea oălor, părinții pot să facă un cadou alegând din lista noastră de biciclete pentru copii. În acest mod puteți începe de pe acum planificarea ieșirilor la pedalat în timpul verii împreună cu toată familia.

160325 gyermekbringák 1

SPORT PENTRU COPII

 Primii pași ai copilului constituie un mare eveniment în familie. La fel şi primii metrii pedalaţi pe bicicletă, presupunând că bicicleta este una de calitate. 
  Pe lângă alegerea mărimii corecte este deosebit de important ca bicicleta să fie de încredere din punct de vedere tehnic: drumurile la școală, antrenament sau turele efectuate împreună cu familia să fie fără evenimente neașteptate. În ochii copilului, siguranța nu este așa importantă. Important este ca bicicleta să arate bine şi să aibă culori frumoase. Din fericire Merida îmbină cu succes aceste două aspecte. Astfel alegerea bicicletei nu va fi o problemă.  

MATTS JUNIOR – Bicicleta viselor tale

De la mărimea roţii de 12" până la 24" – 4 mărimi diferite și o multitudine de culori: nu este de mirare că alegerea este dificilă. Și oferta prea diversificată poate fi o problemă. Aşa că mai bine îi lăsăm pe ei să aleagă decât să impunem un model ales pe considerentele noastre. Dintre 10 modele este mult mai ușor de ales decât din 200 de modele cu mărimi diferite. Cu ajutorul asistenţei de specialitate din partea comerciantului MERIDA se poate alege foarte rapid bicicleta de vis pentru copilul nostru. Niciodată nu e prea devreme pentru participările la competiţii: unele modele din familia MATTS Junior pot fi cumpărate și în varianta RACE, care cu furca rigidă și sistemul pedalier cu o singură foaie, asemănător cu bicicletele folosite de MULTIVAN MERIDA BIKING TEAM, sunt mai ușoare și pregătite pentru competiţii.  

 

Într-o postare anterioară am enumerat și alte idei de cadouri pentru Iepuraș.

 

 


J12_BLUE
Merida MATTS J12
În diferite culori
Preț: 950 Lei
Detalii produs
J16_GREEN
Merida MATTS J16
În diferite culori
Preț: 1050 Lei
Detalii produs
J20_ORANGE
Merida MATTS J20 și 
J20 RACE
În diferite culori
Preț: 1450 Lei
Detalii produs

J24_BLUE
Merida
MATTS J24 și J24 RACE 
În diferite culori
Preț: 1590 Lei
Detalii produs

J24_CHAMPION
Merida MATTS J24 Champion
Preț: 2290 Lei
Detalii produs

HU | RO