Colecţia de biciclete Merida Speeder – pentru recreere activă!

15.09.2015.

Modelele Merida Speeder din această nouă generaţie oferă multe caracteristici sport combinate cu un confort deosebit! Datorită geometriei speciale a noilor cadre, poţi aborda un stil de pedalat sportiv obţinând un randament ridicat pe trasee lungi.

speeder 5000.jpg

Speeder este o bicicletă uşoară, rigidă şi pregătită pentru performanţă la fel ca și cursierele Merida. Diferenţa constă în faptul că Speeder are un ghidon drept, pentru cei care doresc să o utilizeze zilnic, inclusiv în jungla urbană plină de maşini. Faţă de cursiere mai are un avantaj: are anvelope cu diametru mai mare. Astfel se micşorează riscul de a face pană şi în acelaşi timp confortul este mai mare pe trasee denivelate.

speeder 500.jpg

Anul trecut Merida reînnoit seria Speeder. Aceasta devenit o bicicletă confortabilă de șosea construită pe bazele modelului Ride cu ghidon drept. O altă noutate este ghidarea la interior a cablurilor schimbătorului şi frânei spate. Această opţiune oferă bicicletei un aspect curat.

speeder 300 d.jpg

speeder 300 juliet.jpg

Varful de gamă este ocupat de două modele noi ce dispun de cadru din carbon şi frână pe disc. Aceste noi modele nu numai că arată bine, dar sunt şi foarte funcţionale: frânele disc hidraulice funcţionează bine în orice condiţii meteo, iar greutatea în plus este nesemnificativă. Modelul Speeder din aluminiu este multifuncţional: la nevoie se pot monta portbagaj, apărători sau cric pentru a folosi bicicleta la o tura de cicloturism de neuitat.

speeder 100.jpg

HU | RO