Computere GPS la un preț imbatabil

18.02.2017.

Datorită evoluției dinamice a produselor Bryton și a interesului crescând pentru computere GPS, am hotărât să includem marca Bryton în oferta noastră. De acum, cel mai ieftin și unul dintre cele mai deștepte ciclocomputere cu GPS este disponibil în zeci de magazine din țară.

  170217 bryton 1

 
Bryton Incorporated a fost înființat în 2009 de către profesioniști din elita proiectanților și distribuitorilor de electronice. Datorită calității produselor, Bryton și-a lărgit foarte rapid cota de piață și acest trend continuă și azi, lucru ce nu trebuie să ne mire văzând noile modele de computere Bryton GPS. Computerele Bryton au fost și până acum prezente pe piața din România fără să existe un importator oficial pentru produsele lor. Cei care au comandat aceste produse au dat dovadă de o mare încredere în marcă, deoarece în cazul defectării lor, proprietarul nu avea la cine să apeleze.
 
170217 bryton 2
 
Cei care au cumpărat computerele Bryton, fără să aibă garanția asigurată, ar cumpăra și a doua oară fără să stea pe gânduri! Aceste computere GPS au un preț absolut imbatabil și caracteristici care depășesc cu ușurință pe cele ale concurenței. Datorită sistemului ANT+ și a sistemului de prindere universală, atât accesoriile cât și computerele sunt compatibile cu alte mărci sau cu unele smartfonuri.

La aceste computere caracteristica principală este că fiecare model are GPS! Prin funcția de sincronizare, cu o singură atingere, în mod wireless, se poate uploada toate datele antrenamentelor pe Strava. Bryton are și o aplicație proprie și în acest mod și fără Strava (care necesită wifi sau internet mobil) se poate analiza datele antrenamentelor. Bryton mobil app este disponibil atât pentru android cât și pentru marca cu măr. 
 
 
100L_31.jpg
 
Nici din cel mai mic model de ciclocomputer Bryton nu lipsește receptorul GPS. Pe un afișaj de 1.6" se pot afișa maxim 4 funcții din cele 36. Dacă nici asta nu este suficient, poți personaliza 5 pagini care pot fi vizualizate și în mod automat prin derulare automată, fără să fii nevoit să apeși butoane. Nici cei cărora le place simplitatea nu vor fi dezamăgiți: paginile nefolosite pot fi dezactivate și afișajul poate fi setat pentru o singură funcție - de exemplu viteză. Prin aplicația de pe telefon antrenamentele pot fi sincronizate cu Strava. 
 
 
310L_8.jpg
 
Rider 310 știe tot ce știe și modelul mai mic, Rider 100, și are anumite funcții în plus: poate afișa temperatura și altitudinea, se poate împerechea cu wattmetru. Capabil de antrenamente de interval. Pentru a realiza un antrenament perfect, poți opta pentru o eșantionare la o secundă sau dacă dorești să economisești spațiul de memorare, poți alege funcția Smart Recording, cu care poți salva datele antrenamentelor luni la rând, fără frica pierderii datelor. Antrenamentele salvate, prin câteva apăsări de buton, poți să le încarci în aplicația Bryton și pe Strava. Setul conține senzor de puls și cadență. 
 
 
330_L_11.jpg
 
Cu Rider 330 pe lângă Bluetooth poți să te conectezi la telefon și prin WiFi și în acest mod timpul pentru transferul de date se reduce la câteva secunde. Pe afișajul de 1.8" poți urmări track-urile încărcate anterior și pe care poți naviga până la capăt. Track-ul poate fi încărcat din aplicație, poți urmări un traseu pe care l-ai parcurs mai devreme sau poți încărca un traseu realizat în orice planificator de rută. Pe lângă toți senzorii uzuali, mai poți adăuga și schimbătorul electric Shimano Di2 pentru ca să vizualizezi în timp real raportul de transmisie ales. Setul conține senzor de cadență și puls.
 
 
530_L_2.jpg
 
Navigare pe „ecran mare”: aceasta este funcția principală a noului Rider 530 care a fost echipat cu un afișaj de 2.6", însă știe și multe alte funcții. Numărul total de funcții sunt atât de multe, încât nu se pot cuantifica, deoarece producătorul face des upgrade la software adăugând noi funcții. Aceste noi funcții sunt sincronizate automat de către Rider 530 dacă alegem „Data Sync” din meniu. În același timp toate track-logurile aflate pe computer se încarcă pe telefon și, opțional, pe Strava. Poate gestiona wattmetru, schimbător Di2 și desigur senzorii de bază. Setul conține pulsmetru, consolă cu prelungire în fața ghidonului și un senzor Combo (SPD+CAD). 
 
170217 bryton 3
 
170217 bryton app 1
 
bry2
 
170217 bryton app 3
 
170217 bryton app 4
 
bry1

 

HU | RO