Cyclingweekly acordă o excelentă notă 9 la testul pantofilor Northwave Evolution Plus

12.06.2016.

Prestigioasa revistă britanică Cyclingweekly a testat noii pantofi de șosea Northwave Evolution Plus destinați segmentului performanță la pret accesibil. Redactorul James Bracey a facut o analiză completă și a concluzionat că pantofii merită nota 9 pentru toate avantajele oferite cum ar fi reglajul ușor al strângerii și talpa rigidă.

nortwave-evolution-plus-shoes-630x420.jpg

„Pentru a egaliza tensiunea de strângere pe întreg piciorul Northwave folosește sistemul SLW2 de prindere, un design bun care permite ori desfacere completă, dintr-o mișcare, ori reglaj în pași mici”, spune Bracey. Șiretul în sine este foarte subțire, iar redactorul britanic s-a temut la început că acesta se va încurca: „Am crezut că o strângere rapidă va încurca șiretul și va bloca sistemul. Însă în ciuda încercărilor mele disperate acest lucru nu s-a întâmplat”.

northwave-evolution-plus-shoes-slw2-dials.jpg

„Pentru mine singura parte mai dificilă a fost zona de deaupra a pantofului care părea că mă jenează puțin”, continuă readctorul. „Însă acest lucru s-a întâmplat doar la mine și probabil majoritatea cicliștilor nu vor avea această problemă”.

Recenzia a fost publicată în original pe cyclingweekly.co.uk și poate fi citită în întregime aici.

northwave-evolution-plus-shoes-carbon-sole.jpg

HU | RO