Dirtmountainbike a testat noua Merida One-Sixty 8000, iar verdictul este excelent!

18.10.2017.

Revista Dirtmountainbike a testat noua bicicletă Merida One-Sixty 8000 pentru enduro, iar verdictul nu a întârziat să apară. „Un lucru este sigur”, spune Ieuan Williams care a realizat testul. „Echipa care a gândit bicicleta nu a stat degeaba. Această bicicletă este cu adevărat curată și suplă, în comparație cu modelele anterioare”.

Merida One-Sixty 8000 01_resize.jpg

Silențiozitatea este un alt aspect lăsat în general în derizoriu. Majoritatea producătorilor pun accent pe performanțe însa celelalte detalii nu prea mai sunt băgate în seamă „Liniștea este de aur”, spune Williams. „În ziua de azi nu mai ai nicio scuză să faci o biciclete gălăgioase, cu ambreiaje la schimbătoare și tot felul de alte noi tehnologii. Această bicicletă este însă silențioasă. Nu se aude vreun lanț sau cablu care să facă gălăgie în timpul mersului”.

Merida One-Sixty 8000 02_resize.jpg

Echiparea este una robustă și capabila să facă față pe potecile solicitante de enduro. „Cu un sentiment super suplu și fluid generat de suspensie, nu prea sunt aspecte negative pe care le-am putea comenta la bicicleta asta”, spune redactorul Ieuan Williams la finalul testului. „Este o bicicletă rapidă, silențioasă și la un preț foarte bun”.

Recenzia a fost publicată în original pe Dirtmountainbike și poate fi citită integral aici. Foto: Steve Jones

HU | RO