Echipa de ciclism șosea Bahrain-Merida este gata!

30.10.2016.

La finalul lunii octombrie 2016 noua echipă de ciclism șosea Bahrain-Merida a fost oficial prezentată în Croația. Echipa este alcatuită din 21 de sportivi care vin din cadrul multor altor echipe de ciclism, inclusiv ciclism mtb.

008.PNG
foto cyclingnews.com

Vincenzo Nibali este vedeta noii echipe însă există și alte nume cunoscute și cu rezultate deosebite, care îngroață rândurile Bahrain-Merida. Printre alții vorbim de Ion Izaguirre, Sonny Colbrelli, Valerio Agnoli, Manuele Boaro, Niccolò Bonifazio, Borut Božič, Grega Bole, Ivan Garcia Cortina, Enrico Gasparotto, Heinrich Haussler, Jon Ander Insausti, Javier Moreno, Ramūnas Navardauskas, Antonio Nibali, Domen Novak, Ondřej Cink, David Per, Kanstantsin Siutsov, Giovanni Visconti și Joaquim Rodríguez.

006.JPG

Și pe Ondřej Cink îl cunoaștem bine el fiind venit de la echipa de ciclism mtb Multivan Merida Biking Team care s-a desființat de curând. Însă echipa este alcatuită din cicliști din 11 țări fiecare având propriul stil de pedalat și concurat. Așadar va fi o adevarată provocare pentru managerul Brent Copeland să aducă întreaga echipă la un numitor comun.

004.JPG

Până la finele acestui an Merida cât și team managerul Brent Copeland, mai au contract cu echipa Lampre-Merida. Pentru viitor nu s-a semnat încă o prelungire a contractului așadar cel mai probabil Merida va continua doar cu Bahrain-Merida cu care există contract de colaborare pentru o perioadă de 3 ani.

001.JPG

Bicicletele pe care noua Bahrain-Merida va concura în 2017 fac parte din arsenalul Merida și este alcătuit din trei modele pentru șosea: Merida Reacto, Merida Scultura și Merida Warp TT. Echipa le va folosi dupe nevoi în funcție de specificul concursului sau al etapei. Și schema de culori este nouă și oglindește culorile specifice regatului arab Bahrain.

002.JPG

003.JPG

005.JPG

007.JPG

HU | RO