Echipament de damă pentru ciclism de la Northwave

23.07.2015.

În ultimii ani am observat o creştere semnificativă a importanţei ciclismului pentru doamne şi domnişoare. Dacă până acum mersul pe bicicletă şi participarea la concursuri erau lucruri destul de ocazionale din partea reprezentantelor sexului frumos acum prezenţa lor este mult mai bine simţită. Acest lucru se vede şi în industrie întrucât producătorii de biciclete şi echipament specific de damă au început să ofere din ce în ce mai multe modele special gândite pentru ele.

Este şi cazul italienilor de la Northwave care propun prin oferta lor mai multe opţiuni pentru echipament tehnic de damă pentru ciclism.

NORTHWAVE LOGO este un tricou cu mânecă scurtă şi cu design suplu, feminin şi confortabil. Materialul din care este fabricat este Lightech lucru care îi conferă un nivel ridicat de confort şi un timp scurt de uscare atunci când se pedalează pe vreme caldă. Dispune de benzi interioare din silicon în zona şoldurilor pentru ca tricoul să rămână nemişcat în tipul pedalării. Fermoarul din partea din faţă are o lungime de 40 cm pentru o aerisire optimă, iar pe spate exista 3 buzunare unde se pot transporta orice de la geluri energizante la scule pentru reparaţia unei pene de cauciuc.

tricou logo.jpg

Tricoul de damă NORTHWAVE CRYSTAL este fabricat din acelaşi material performant Lightech însă în faţă fermoarul are o lungime de doar 18cm. Spatele este rezervat celor 3 buzunare utile oricărui ciclist în timp ce culorile disponibile sunt negru, alb, lila şi verde. Mărimile sunt de la XS la XL.

crystal.jpg

Northwave Venus  este o fustă-pantalon perfectă pentru ciclistele care doresc să păstreze aspectul elegant şi în timp ce sunt pe bicicletă. Materialul de fabricaţie este Carezza Soft Microsense fapt care le conferă elasticitate, moliciune, greutate redusă şi un confort ieşit din comun. Pantalonul interior este detaşabil şi dispune de bazon cu inserţie anatomică antibacteriană SRW–12.

venus.jpg

Tot Northwave Venus se numesc şi pantalonii care nu conţin şi fusta. Aceştia au o dimensiune scurtă şi sunt realizaţi din material tehnic Response elastic pe două direcţii. Inserţia anatomică antibacteriană SRW–12 oferă confort în timp ce benzile din silicon de pe picioare asigură aderenţa echipamentului la pielea ciclistei.

venus pantalon.jpg

Din seria Northwave Logo avem şi pantalonii scurţi realizaţi din material tehnic Response şi elastici pe doua direcţii spaţiale. Pantalonii sunt extra confortabili şi mulţumită bazonului cu inserţie anatomică SRW–12. Culoarea este neagră cu margini roz la care se adaugă detalii reflectorizante pentru vizibilitate crescută în trafic.

pantalon logo.jpg

Pantalonii lungi şi trei sferturi de damă Northwave Crystal sunt realizaţi din material TC ThermoControl® pentru un reglaj corect al temperaturii corpului atunci când acesta depune efort. Bazonul este din seria Sport Wmn mărimile disponibile fiind de la XS la 2XL.

Crystal pantalon.jpg

Lenjeria este la fel de importantă pentru un sportiv ca şi echipamentul normal de zi cu zi. Northwave X-ROUND sunt pantaloni construiţi din material tehnic, confortabil şi uşor care dispun de inserția anatomică Sport Woman. Dimensiunile sunt foarte variate începând cu XS şi încheind cu 2XL.

X-ROUND.jpg

HU | RO