Echipament și încălțăminte de vară Northwave

01.06.2014.

 "În cadrul parteneriatului cu Northwave am primit un set complet de haine de vară, o cască, alături de două perechi de mănuși și o pereche de încălțăminte din gama de top. Fiind impresionat de echipamentul de iarnă (oare cum să nu fii de un echipament de top?) am avut aceleași așteptări și de la echipamentul de vară. Tricoul și pantalonii provin din gama medie, pe când mănușile, casca și încălțămintea din segmentul high-end.

                               Nw test1

 

Tricourile și pantalonii

Cele două tricouri primite reflectă segmentul din care fac parte fără a se face remarcate în mod special.

                               NW teszt2

Nu sunt complet lipite de corp, materialul este de calitate, dar există o diferență notabilă între modelul Heart (cel cu imprimeu) și modelul verde (Rocker): Heart beneficiază de 3 buzunare la spate, fără fermoar și nu are aerisiri, pe când modelul Rocker, este realizat din același material Lightech dar are 3 buzunare la spate mai compactizate, unul în plus cu fermoar și aerisiri suplimentare tot în partea din spate.

                              FreeRider - NW3b

Din acest motiv alegerea poate fi una dificilă, deoarece unii vor prefera grafica dar nu se pot bucura de toate opțiunile disponibile. Eu recomand modelul Rocker, din simplul motiv că este mai practic."

 

Restul articolului il puteti citi aici: Freerider.ro

 

  

 

HU | RO