Echipament nou pentru 2018 de la Northwave

06.09.2017.

Expozitia Eurobike din Germania este momentul din an cand putem afla ce ne asteapta in urmatorul sezon. Producatorul italian de echipament Northwave a fost prezent si a expus cateva din modelele reprezentative pentru 2018. Vorbim de incaltaminte, manusi si haine pentru ciclism, atat pentru sosea cat si mtb.

echipament-northwave-2018-5_resize.jpg

Noii pantofi Northwave Ghost XC nu fac altceva decât să ducă mai departe tehnologia XFRAME, prezentată anul trecut pentru pantofii de șosea Extreme RR. Această tehnologie îndepărtează practic orice punct de presiune de pe laba piciorului, mulțumită unei noi tehnologii de construcție dar și datorită materialelor utilizate. În fine, ideea este că feedback-ul pentru pantofii de șosea a fost excelent în ultimul an, așadar cei de la Northwave s-au gândit să împrumute această tehnologie și pentru încălțămintea de MTB.

echipament-northwave-2018-2.jpg

Faimoasele mănuși Skeleton au revenit pentru sezonul următor, acestea fiind prezentate inițial în 2006. Deși mulți încă le folosesc cu succes chiar și în ziua de astăzi, cei de la Northwave au considerat că este timpul schimbării, trecând la un nou capitol. Astfel, noile mănuși Skeleton vor avea un material diferit pentru palmă, botezat AX Suede, care oferă rezistență și durabilitate, fiind totodată moale. Vor exista mai multe porțiuni siliconate pe degete și în palmă, iar după cum observi din fotografii, s-a renunțat la ariciul de prindere. Modelele cu degete vor fi compatibile cu touch screen-urile telefoanelor mobile.

Articolul a fost publicat in original pe Freerider.ro si poate fi citit integral aici.

HU | RO