Freerider a testat computerul Bryton 10E, iar rezultatele sunt optime!

04.11.2017.

Revista românească de ciclism Freerider.ro a testat noul ciclocomputer de la Bryton, modelul 10E. Acest vitezometru face parte din categoria computerelor de ultimă generație fiind echipat din start cu GPS și conexiune Bluetooth Smart prin care poți conecta diferiți senzori sau telefonul smart. Varianta cea mai ieftină nu include niciun senzor, cum ar fi puls, viteza sau cadență, însă aceștia pot fi conectați dacă îi achiziționezi ulterior. Însă chiar și fără aceștia, computerul este complet funcțional.

IMG_0263_resize.JPG

Faptul că Bryton 10 dispune de conexiune Bluetooth înseamnă nu doar conexiune cu senzorii ci și cu telefonul smart. “Prezența acestei specificații mărește prețul computerului. Însă la Rider 10, care este echipat cu BT Smart, prețul rămâne foarte mic”, spun redactorii care au realizat testul. „Conectivitatea BT permite computerului nu doar sincronizare cu aplicația dedicată, dar și să primească notificări smart de la telefon: apel telefonic, email, mesaje”.

P9211734_resize.JPG

În ciuda dimensiunilor generale mici, Bryton 10 dispune de un ecran mare pe care informațiile sunt ușor vizibile. „Ecranul lui Rider 10 este destul de mare. Monocrom și cu o diagonală de 2 inch, cele 4 câmpuri sunt foarte vizibile, mai ales pe soare puternic. În plus, fondul ecranului are două zone colorate cu portocaliu. Rolul lor este simplu, de a scoate în evidență informația din zona respectivă”.

IMG_0259_resize.JPG

Computerul s-a dovedit a fi robust, rezistent la intemperii și foarte util pe bicicletă. „Bryton Rider 10 mi-a plăcut și l-am găsit ușor de folosit”, spune Dan Mazilu, redactor la Freerider.ro. „Odată ce începi să-l folosești regulat îl vei găsi intuitiv și util”.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită integral aici.

HU | RO