Freerider a testat noile anvelope CST Cito

05.06.2017.

Revista românească de ciclism Freerider a testat noile anvelope de șosea CST Cito. Anvelopele fac parte din gama de top a producătorului CST și sunt destinate competițiilor. Cu toate acestea anvelopele pot fi folosite cu succes inclusiv la antrenamente sau ture în special mulțumită TPI-ului înalt de 170, dar și faptului că anvelopele sunt disponibile în dimensiunile de 25 și 28c.

test-recenzie-review-anvelope-CST-Cito-28c-01_resize.jpg

Redactorii au testat anvelopele în toate condițiile posibile, de la competiții la ture recreaționale, iar rezultatul final a fost excelent, anvelopa obținând un Scor General de 90%!

test-recenzie-review-anvelope-CST-Cito-28c-03_resize.jpg

„În teren anvelopa s-a simțit excelent”, spun redactorii în recenzia publicata. „Confortul a fost la nivel înalt chiar și în ture lungi de 200 km. În concursuri le-am simțit sigure pe viraje reușind să mă înclin din ce în ce mai mult pe măsură ce căpătam încredere. Din fericire s-a terminat concursul înainte să aflu unde se pierde aderența. În cele câteva sute de kilometri parcurși cu aceste anvelope nu am făcut nicio pană și știm foarte bine că „drumurile patriei” nu sunt cele mai curate. Profilul lui Cito este și acesta simplu, anvelopa fiind practic un slick, lucru care îi conferă aderență foarte bună pe uscat.”

test-recenzie-review-anvelope-CST-Cito-28c-02_resize.jpg

CST Cito include mai multe tehnologii, una din ele fiind protecția antipană. Așadar Cito este o anvelopă ușoară de concurs, însă protecția la pană nu a fost trecută pe planul doi. Cito dispune de protecție 6 din 7.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici.

HU | RO