Freerider.ro a testat noile anvelope CST Jack Rabbit

07.08.2016.

În luna august 2016 revista românească de ciclism Freerider.ro a testat noile anveope CST Jack Rabbit. Redactorii au dorit să încerce o pereche de anvelope cât mai universale sau “bune-la-toate” așa cum au spus ei. La această solicitare am răspuns cu anvelopele Jack Rabbit care în oferta CST există în diferite variante de opțiuni, fie 29er fie de 26 inch cu protecție la pană și tubeless sau 26 inch, dar fără nicio opțiune.

review-recenzie-test-anvelope-cst-jack-rabbit-03.jpg

Testată a fost varianta cea mai ieftină Jack Rabbit de 26 inch cu talon din sârmă și fără tubeless sau protecție la pană. Practic cea mai ieftină opțiune din oferta noastră. Însă, chiar și așa, anvelopa a ieșit foarte bine în teste, obținând la final un procent de 72,5% ceea ce este excelent pentru o anvelopă entry level.

review-recenzie-test-anvelope-cst-jack-rabbit-01.jpg

Redactorii au apreciat faptul că anvelopa dispune de un profil universal care se descurcă admirabil atât pe asfalt cât și pe lângă asfalt, offroad. A fost testată în oraș, la drumurile obișnuite spre locul de muncă sau spre grădiniță, dar și la munte pe drumuri forestiere în ture alături de familie și prieteni, folosindu-se aceeași bicicletă. Practic folosind aceste anvelope poți să deții și o singură bicicletă pe care să o folosești cam în toate situațiile.

Greutatea anvelopelor CST Jack Rabbit nu a fost una din cele mai mici măsurate de Freerider însă redactorii au apreciat corect că la acest nivel de utilizare și mai ales la acest nivel mic de preț, anvelopele oferă un foarte bun raport între calitate, polivalență în utilizare și preț.

Pentru a afla pe larg opinia redactorilor care au testat anvelopele accesează articolul publicat pe Freerider.ro.

HU | RO