Freerider.ro apreciază noile genţi pentru cicloturism BikeFun Master

02.05.2016.

Revista românească de ciclism Freerider.ro a testat noii coburi BikeFun Master destinaţi turelor lungi de cicloturism. În articolul publicat pe site redactorii apreciază volumul mare de bagaje ce poate fi transportat, calităţile şi avantajele pe care aceste genţi le oferă unui ciclist care are de gând să plece la o tură lungă de cicloturism.

IMG_6649.jpg

Redactorul Dan Mazilu a scos în evidenţă sistemul simplu de fixare al genţilor pe portbagajul bicicletei. „Sistemul de prindere este unul simplu şi compatibil cu toate portbagajele”, spune el în recenzia sa. „Sistemul de fixare nu este cu „clic”, aşa cum întâlnim la coburii mai scumpi. În schimb aici avem o serie de chingi care se prind de portbagajul bicicletei. Este un sistem simplist şi mai puţin rapid, dar care nu poate da greşi”.

IMG_6641.jpg

Dan Mazilu a apreciat şi husa de ploaie pe care nu o poţi uita acasă. Cât timp nu este folosită aceasta este păstrată într-un buzunar special integrat în coburi. Dar husa poate fi folosită oricând, chiar şi când nu plouă. „Este recomandat ca această husă să fie folosită şi când nu poluă întrucât protejează coburii de praf, foarte util când tura de cicloturism se desfăşoară mult pe drumuri forestiere, drumuri de ţară, uliţe sau poteci”.

IMG_6654.jpg

Nu în ultimul rând a fost subliniat faptul că materialul poliester 600D, din care sunt fabricate gentile, este unul rezistent şi potrivit a fi folosit la astfel de ture de cicloturism de lungă durată. Robusteţea materialelor va permite genţilor să supravieţuiască până şi celor mai vitrege trasee prin pădurile dese din întreaga lume.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro şi poate fi citită în întregime aici.

HU | RO