Garanţie pe viaţă pentru cadrele şi furcile Merida!

05.03.2015.

Întrucât Merida are încredere în produsul său, compania a decis să acorde garanţii serioase pentru cadrele şi furcile din carbon şi aluminiu produse, începând cu anul 2015:

- Garanție pe viață în caz de ruptură pentru toate cadrele realizate din carbon sau aluminiu.
- Cinci ani garanție pentru toate furcile fixe realizate din carbon sau aluminiu
.
- Trei ani garanţie la rupere pentru cadrele full suspension cu suspensii de la 140mm în sus.
-  Un an garanţie pentru cadrele de dirt jump rupte şi pentru toate componentele marca Merida.
-  Nu în ultimul rând se oferă un an garanţie pentru vopsea şi autocolante.

 

GD132875.jpg

 

Merida acordă garanţie şi pentru biciclete folosite în concursuri. Aceasta este tot pe viaţă însă se limitează la biciclete din carbon pentru şosea, ciclocros, mtb hardtail si mtb full suspension cu suspensii de maxim 100 mm.

În curând îţi vei putea înregistra în mod oficial cadrul pe bikefun.ro pentru a-l avea în evidenţă pentru referinţe viitoare sau în caz de furt.

Pentru a putea preveni situațiile neplăcute, vă rugăm să citiți cu atenție și condițiile de acordare a garanției extinse:

-          La fel ca și în cazul altor mărci,  ”garanția pe viață” este valabilă în cazul achiziționării de la un distribuitor autorizat Merida (deasemenea și asamblarea s-a realizat la acel distribuitor) și se aplică primului proprietar (garanția pe viață nu este transferabilă la al doilea proprietar)
-
          Nu se acceptă modificări față de condiția originală.
-
          Dacă s-a utilizat bicicleta în alte scopuri decât pentru care a fost proiectată, competiții și/sau sărituri, downhill, garanția nu se acordă.
-
          Dacă s-a neglijat menținerea în condiții tehnice normale a bicicletei sau neglijență, bicicleta se exclude din acest program.
-       Suprasolicitarea bicicletei față de cea prevăzută de către fabricant, atrage după sine excluderea din program. 

 

 

HU | RO