Genți BikeFun - ia-le cu tine!

27.05.2014.
Vremea pungilor de plastic agăţate pe ghidon a trecut – azi cam toţi cicliştii care au o bicicletă modernă îşi achiziţionează şi o geantă corespunzătoare.
 
140522 bf táska 1
 
Chiar dacă nu faci drumuri lungi, tot trebuie să pui undeva cheile, banii, batista şi nu strică să ai la tine şi o cameră de rezervă. Da, desigur, poţi să le bagi într-un buzunar mare de la haină, dar ce rost are când găseşti borsete BikeFun începând de la câţiva zeci de lei? - clar că este mai confortabil, nu-i aşa? Însă dacă mergi într-o excursie cu bicicleta, atunci vei avea nevoie de o geantă mai încăpătoare – cu cât tura va fi mai lungă, cu atât vei avea nevoie de o geantă mai mare: la BikeFun vei găsi o gamă variată de mărimi pentru diferite aplicaţii. Împachetează elegant şi nu uita nimic acasă!
 
 
 
 K12392
Secret Weapons Geantă transport roţi
Detalii produs
 
 
Cu ocazia turelor mai lungi trebuie să fi pregătit să faci față provocărilor de tot felul. Lucrurile tale personale și diferitele echipamente pe care le cari cu tine pot să ajungă la o greutate considerabilă și nu este o alegere deșteaptă să le transporți în rucsac. Noi îți recomandăm folosirea genților de de portbagaj dedicate pentru excursii și variantele mai mici pentru cumpărături.  
 
 country 12
Bundle geantă portbagaj, ture 
Detalii produs
 
 
 
hiker 
Hiker geantă portbagaj, ture
Detalii produs
 
 
Pannier 
Pannier geantă portbagaj, ture
Detalii produs
 
 
 
 R13942 3
Country geantă portbagaj, ture
Detalii produs
 
 
 
 R14570 2
Expansion geantă portbagaj, ture
Detalii produs
 
 
 
 cash & carry
Cash&Carry geantă pentru cumpărături
Detalii produs
 
 
 
Pentru excursii mai scurte ai nevoie de o geantă mai mică în care să încapă câteva scule, pompă, petice, baton energizant, etc. Aceste câteva lucruri se pot pune în rucsac, borsetă de brâu sau borsetă de ghidon și în acest fel poți să pedalezi fără să îți faci probleme.
 
 
karakorum 
Karakorum rucsac
Detalii produs
 
 
 
B32823 
Bishop geantă curier
Detalii produs
 
 
 
B32731 
Explorer borsetă
Detalii produs
 
 
 
 MBP
MBP borsetă ghidon
Detalii produs
 
 
 
 F11301 4
Find-A-Way borsetă ghidon
Detalii produs
 
 
În timpul pedalărilor cotidiene  este un ajutor foarte mare ca  telefonul, cheile, lacătul și legitimația să nu te încomodeze în buzunarul hainei ci să le poți ține în siguranță într-o borsetă de șa, borsetă de cadru sau într-o borsetă special concepută pentru telefoanele deștepte. În acest mod posobilitatea de a le pierde este mult mai mică..
 
 
 D13009 2
MUDDY M borsetă șa
Detalii produs D13009 1
Muddy L borsetă șa
Detalii produs Y12380 1
Triangle borsetă cadru
Detalii produs
 
 
 
R14143A 1 
Smart borsetă cadru
Detalii produs
 
 
 
 K15295
Skill Touch borsetă cadru cu locaș pentru telefon
Detalii produs
 
 
 
B11035B-1 
Router touch borsetă telefon/GPS
Detalii produs
 

 

HU | RO