Genuine Innovations Microflate Nano testat de revista Freerider

05.11.2017.

Revista românească de ciclism Freerider.ro a testat recent noul cap de pompă Microflate Nano de la Genuine Innovations. Acest produs este pe cât de mic și ușor pe atât de util și esențial unui ciclist. Capul de pompă Hammerhead se înșurubează în capsulele de CO2 cu diferite capacități, după care se folosește la umflarea super rapidă a roților bicicletei.

test cap pompa CO2 Genuine Innovations Microflate Nano 01_resize.JPG

“Capul de pompă Microflate Nano este extrem de mic și de aceea îl consider una din cele mai bune opțiuni pentru cicliști, în special dacă vrei să îl transporți în gentuța de șa”, spun redactorii de la revistă care au testat acest produs. La doar 23 grame Genuine Innovations Microflate Nano nu ar trebui să lipsească din trusa de scule a niciunui ciclist.

test cap pompa CO2 Genuine Innovations Microflate Nano 03.JPG

Avantajul principal al capului de pompă Microflate Nano de la Genuine Innovations, este faptul că nu are un robinet dedicat cu ajutorul căruia dozezi fluxul de CO2. „Însă asta nu înseamnă că nu este controlabil”, spune Dan Mazilu care s-a ocupat de recenzie. „Dacă majoritatea produselor de acest tip dispun de un robinet suplimentar prin care se face dozarea, la Microflate Nano se face direct din cartușul CO2”. Așadar o piesă în minus care s-ar putea defecta în timp.

test cap pompa CO2 Genuine Innovations Microflate Nano 06.JPG

Microflate Nano vine la pachet cu un cartuș de CO2 inclus, cu o capacitate de 20 grame. Acesta poate umfla două anvelope de cursieră la o presiune de 5,4 bar sau o roată de mtb 29er la presiunea de 1,8 bar.

Articolul a fost publicat în original pe Freerider.ro și poate fi citit în întregime aici.

HU | RO