Gunn-Rita extinde contractul cu Merida

09.12.2018.

Zvonurile umblau de ceva vreme însă abia de curând s-a confirmat că Gunn-Rita Dahle Flesjå s-a retras oficial din viața competitivă. Ea a ramas însă activă și esta în continuare ambasadoare a sportului ei preferat, ciclismul montan. Cariera sportivă a Gunn-Ritei este de neegalat. Niciun alt sportiv nu a reușit să fie la fel de dominant timp de 20 de ani, Gunn-Rita având în palmares 30 de victorii de Cupă Mondială, 10 victorii de Campionat Mondial și 20 de medalii de aur la campionate internaționale, pentru a enumera doar cele mai importante reușite.

Gunn-Rita6_resize.jpg

Gunn-Rita va continua colaborarea cu Merida din postura de “brand ambasador”. În noua ei calitate, ea se va implica mai mult în dezvoltarea de noi produse, testări și evenimente publice. Însă chiar și așa, „retrasă” din viața competițională, Gunn-Rita va continuă să participe ocazional la anumite concursuri pe care le consideră speciale, maratoane mtb și concursuri pe etape.

Gunn-Rita5_resize.jpg

Gunn-Rita, împreună cu José Antonio Hermida, cealaltă legendă vie a mtb-ului internațional, vor continua colaborarea cu Merida în calitate de ambasadori ai mărcii, urmând să participe la proiectele speciale pe care Merida le va lansa în viitor.

HU | RO