Husa BikeFun Router Touch Aqua pentru telefonul smart

30.07.2018.

Se întâmplă des ca pe traseul de bicicletă să avem nevoie să folosim telefonul mobil. Fie că ne sună cineva, fie că avem nevoie să găsim o adresă în oraș sau pur și simplu navigăm un traseu în natură. E destul de complicat să folosim telefonul cu mâna când suntem pe bicicletă, și nici nu este recomandat. Așa că cel mai bine este ca acesta, să fie instalat pe ghidon.

01.JPG

Husa Router Touch Aqua de la BikeFun exact asta face. Îți permite să folosești telefonul în timp ce pedalezi. Și îți permite să-l folosești la modul direct, adică poți utiliza ecranul touch, chiar dacă telefonul este în interiorul husei. Asta pentru că ecranul husei transmite foarte bine și precis, mișcarea degetului tău.

05.JPG

Husa se instalează foarte ușor pe ghidonul bicicletei. Se folosește un suport din plastic robust care se fixează prin înșurubare, fără a fi nevoie de scule speciale. Odată instalat suportul, husa se introduce prin culisare. Partea din spate a husei dispune de un sistem rapid de detașare. Așa că poți lua ușor și repede telefonul cu tine dacă trebuie să intri rapid într-un magazin spre exemplu.

04.JPG

Husa are dimensiunea de 11x17 cm și acceptă telefoane cu ecrane de până la 5,5 inch. Spre exemplu un telefon destul de mare, cu dimensiunea de 7,5x15,5 cm, intră perfect. Închiderea husei se face bine în așa fel încât ploaia nu poate intra. Capătul deschis se pliază după care se fixează cu velcro. Husa nu este subacvatică însă rezistă fără nicio problemă chiar și la ploaie torențială.

03.JPG

Ecranul husei este tactil. Poți folosi în continuare ecranul telefonului când acesta este în interiorul husei. Senzitivitatea este foarte bună și nu este nevoie să schimbi setările telefonului (să alegi o senzitivitate mai mare a ecranului) pentru ca acesta să-ți “simtă” comenzile.

02.JPG

Husa este foarte utilă pentru că o poți folosi și dacă nu ești pe bicicletă. O poți utiliza dacă vrei si doar să transporți telefonul în siguranță, în buzunar sau undeva în rucsac. Acesta nu se va zgâria pentru că materialul 600D EVA, din care este construită husa, îl protejează.

Husa BikeFun Router Touch Aqua are prețul de 55 lei și poate fi găsită în rețeaua noastră de comercianți.

HU | RO