José Hermida și Joaquim Rodríguez vor participa din partea Merida la ABSA Cape Epic 2017

13.01.2017.

Cel mai prestigios maraton mtb pe etape al lumii, ABSA Cape Epic, are loc anul acesta în martie între 19 și 26 în Africa de Sud. Cum Merida este client vechi al acestui concurs, nu se putea să lipsească de la linia de start, chiar dacă echipa Multivan Merida Biking Team nu mai există.

Fostul Campion mondial José Hermida nu este străin de acest concurs. El a participat la multe ediții în trecut alături de colegul său de echipă Rudi van Houts. Anul acesta însă îl va avea alături pe conaționalul său Joaquim Rodríguez, la rândul său fost profesionist oficial retras din cursele UCI. Ambii însă au rămas activi pentru a împărtăși din experiența lor cicliștilor tineri care vin cu ambiții mari din spate. Cei doi vor purta un tricou cu un design special inscripționat Bahrain Merida Pro Cycling Team.

Untitled-1.jpg

Maratonul pe etape ABSA Cape Epic 2017 este unul foarte greu și solicitant. Este și tehnic însă în primul rând este de anduranță. Îți trebuie un „rezervor” mare de combustibil și acea aptitudine specială care îți permite sa suporți un grad mai mare de suferință, mai mare decât al concurenței, nivel care se dovedește a fi de multe ori decisiv.

Maratonul din Africa de Sud de anul acesta oferă concurenților 8 etape, din care un prolog, toate însumând nu mai puțin de 691 km și o diferență amețitoare de nivel de 15.400 m. Însă José și Joaquim vor avea la îndemână cea mai bună armă în lupta cu acest traseu dificil, mtb-ul Merida Ninety-Six Team din carbon, o bicicleta full suspension foarte ușoară și foarte capabilă.

Untitled-2.jpg

Fiți pe recepție în perioada 19-26 martie și vizitați-ne pe pagina oficială de Facebook Bikefun, pentru noutăți zilnice privind evoluția echipei la ABSA Cape Epic 2017.

HU | RO