Juliet design - concepute pentru femei

12.07.2017.
170713 juliet 2
 
MTB – Biciclete de teren
E foarte clar că oamenii responsabili cu designul de la MERIDA, au făcut și de această dată o treabă excelentă: ONE–TWENTY JULIET ar putea fi expus cu succes și într-o expoziție de artă modernă. Din punct de vedere al geometriei și accesoriilor nu diferă de modelele  bărbătești, oricum, are o poziție joasă a tubului superior. În cazul modelelor hardtail JULIET, geometria a fost gândită să ofere confort și specific anatomiei feminine, atât la modelele de 26, cât și la cele de 27.5.
 
 
7.XT-ED-JULIET_FRONT.jpg
Merida One-Twenty XT Juliet
 
 
7300_MINT.jpg
Merida Juliet 7.300
 
 
6_10_V_GRN.jpg
Merida Juliet 6.10-V
 
 
SCULTURA - Competiții pe șosea
Desigur că MERIDA s-a gândit și la reprezentantele sexului frumos și a introdus pentru ele noutăți. Pentru 2017, pe lângă cadrele din carbon și aluminiu a modelelor SCULTURA JULIET, au fost introduse și modelele cu frână pe disc. Au o geometrie de damă, cadrul acceptă anvelope de până la 25 mm, și o tijă de șa cu offset de 15 mm pentru un confort maxim și absorbție optimă a vibrațiilor. O bicicletă de concurs nici nu mai poate fi concepută fără profil aero și cabluri camuflate.
 
 
 
100-JULIET.jpg
Merida Scultura 100 Juliet
 
 
RIDE - Confort pe șosea
Modelele MERIDA RIDE fac trecerea de la categoria hobby la cea competițională. La prima vedere, aceste biciclete seamănă cu SCULTURA, însă, datorită unor mici diferențe de geometrie, sunt mult mai confortabile. Tub superior mai scurt, tub frontal mai lung și anvelope până la 28 mm lățime. Toate acestea au rolul prevenirii durerilor de spate, gât și umeri. Cadru: atât din aluminiu cât și din carbon. Frâne model tradițional cât și pe disc.

 
 
300_JULIET.jpg
Merida Ride 300 Juliet
 
 
SPEEDER - Fitnes / sport urban
Merida clasifica modelele SPEEDER la categoria „Fitnes”, însă la noi, aceste biciclete sunt folosite mai degrabă de cei care merg la serviciu și pentru drumurile zilnice mai lungi. Cadru elegant, perfect pentru asfalt, poziție confortabilă, ghidon drept și frână pe disc: toate astea pentru ca SPEEDER să fie un companion perfect pentru utilizări zilnice. Cadru: carbon și aluminiu. Unele modele au suport de prindere pentru aripi și portbagaj.
 
 
 
100_JULIET_MINT.jpg
Merida Speeder 100 Juliet
 
170712 me juliet 1

 

HU | RO