Kelemen Árpád a câștigat LimanBikeRace 2017

04.06.2017.

LimanBikeRace, una din cele mai longevive competiții de mtb din România ajunsă în 2017 la a 12a ediție, se adresează tuturor categoriilor de vârstă, chiar și cei sub 10 ani sau între 10 și 14 ani au un traseu adaptat vârstei lor. La categoria Elite însă lucrurile stau diferit, iar nivelul de competitivitate este maxim.

foto Radu Rusu_resize.jpg
foto Radu Rusu

La ediția 2017, ciclistul nostru Kelemen Árpád de la echipa NoMad Merida CST, a obținut o excelentă clasare pe locul întâi al podiumului. El s-a luptat cu alți concurenți de nivel înalt, la final de concurs învingându-i. Astfel, Arpad i-a devansat pe Madaras Attila, care a terminat pe locul 2 și pe Lucian Logigan finisher pe 3. Pentru Kelemen Árpád acesta este al doilea concurs cu diferență de nivel unde se impune anul acesta, primul fiind Cupa României de la Avrig.

foto adina diana photography_resize.jpg
foto Adina Diana Photography

La competițiile de cross country Árpád concurează pe o bicicleta performantă Merida Big Nine Team 2017 cu o echipare de excepție: cadru carbon de doar 900g, profil NACA Fastback pentru aerodinamică sublimă, suspensie RockShox Sid WC pentru performanță maximă, roți rigide cu tehnologie Boost și nu în ultimul rând noua transmisie 1x12 Sram Eagle.

Capture.PNG

HU | RO