Lacăte BikeFun – fii prevăzător!

04.04.2017.
Coșmarul fiecărui ciclist este momentul cânt nu-și găsește bicicleta în locul în care a parcat-o. Din păcate, numărul de furturi de biciclete nu s-a micșorat în ultimul timp, așa că biciclistului nu-i rămâne altceva de făcut decât să-și protejeze bicicleta cu un lacăt corespunzător. În continuare vom încerca să vă oferim câteva sfaturi utile pentru a preveni furtul, respectiv vom detalia destinația lacătelor BikeFun.  
 
Un bun început poate fi dacă întotdeauna îți duci bicicleta într-un spațiu închis. Dacă ai posibilitatea să o lași în casa scărilor, siguranța devine mai bună decât dacă ai parca-o în plină stradă. Desigur nici în acest caz nu te poți lipsi de un antifurt, însă este suficient un lacăt cu cablu de oțel mai gros, mai ales dacă perioada în care bicicleta este lăsată nesupravegheată nu este prea lungă.
 
 
defender 25 - L3008A 
BikeFun Dedender
Cablu de oțel de 18 mm - 53 Lei
Cablu de oțel de 25 mm - 59 Lei
Detalii produs
 
Un astfel de antifurt de 100 cm nu este grea și datorită lungimi se poate utiliza în mai multe feluri, iar cablul de oțel cu diametrul de 25 mm nu poate fi tăiat în doar câteva secunde. Modelul Defender oferă siguranță și este user-friendly mulțumită unei luminițe mici, aflată în corpul lacătului pentru situații în care în întuneric trebuie să nimerești gaura cheii. Protecția anti praf pentru gaura cheii conferă o viață lungă mecanismului de închidere.  
 
Dacă ești nevoit să-ți lași bicicleta nesupravegheată într-un spațiu public, caută un loc unde o poți vedea. În aceste locuri publice sistemul antifurt trebuie să fie model cu lanț gros, platband pliabil sau lacăt U! Aceste modele de antifurt au o greutate mai mare, însă pentru siguranța bicicletei tale (și a liniștii tale sufletești), merită să cari cu tine lacăte din categoria superioară. Antifurturile cu lanț sunt cunoscute pentru siguranța oferită, de regulă prin mărimea lor descurajează hoțul. 
 
 
L6013
BikeFun Shield
Lungime: 120 cm
Deatlii produs
 
 
L6042BLK 
BikeFun Rock
Lungime: 100 cm - 123 Lei
Detalii produs
 
Lanțurile Shield și Rock conferă o extra-protecție. Lanțul este acoperit cu un material textil rezistent pentru a proteja cadrul bicicletei și pentru un transport ușor. Protecția anti praf pentru gaura cheii conferă o viață lungă mecanismului de închidere. Datorită construcției masive, antifurtul, în situație limită, poate funcționa ca instrument de auto-apărare. 
 
Lacătele tip U conferă una dintre cele mai înalte protecții, tăierea barelor de oțel de 1,5 – 2 cm fiind o acțiune aproape imposibilă.
 
 
full back
Full Back
Lacăt U - 57 Lei
Deatlii produs
 
 
Full Back 2 - L1030
Full Back 2
Lacăt U - 104 Lei
Detalii produs
 
Pentru amândouă modele Full back aparține și un suport care se montează pe bicicletă pentru ca transportul lor să nu constituie o problemă. Corpul gros realizat din oțel este acoperit cu material asemănător cauciucului pentru o utilizare confortabilă Protecția anti praf pentru gaura cheii conferă o viață lungă mecanismului de închidere. Lacătul tip U conferă o siguranță deosebit de mare, însă oferă mai puține moduri în care poate fi utilizat. 
 
Dacă ești nevoit să lași bicicleta în locuri nepăzite și nu vrei să cari cu tine lacăte și lanțuri grele, atunci lacătul pliabil este soluția. La realizarea acestor modele de antifurt se apelează la tehnologia modernă: sunt puternice și rezistă la forța brută respectiv se poate plia și nu ocupă spațiu mare. 
 
 
L9001 3
L9001 5
Barricade Grand-Safe
Pliabil - 123 Lei
Detalii produs
 
Antifurtul Barricade Grand-safe este portabil: suportul lacătului se fixează de cadrul bicicletei cu ajutorul benzii velcro sau cu șuruburile din pachet se poate fixa în locul bidonașului. Modelul pliabil cu o lungime de 85 cm oferă nenumărate posibilități pentru legarea bicicletei: cu puțină creativitate în orice situație poți găsi modalitatea să-ți încui bicicleta. Pentru a proteja bicicleta, antifurtul este acoperit cu plastic. 
 
 
X-Safe zöld 2
X-Safe zöld 1
X-Safe
Pliabil - 189 Lei
Detalii produs
 
La realizarea modelului X-Safe am concentrat toată experiența noastră din domeniul sistemelor antifurt. Am dorit să proiectăm un lacăt rezistent, sigur și de mici dimensiuni – X–Safe este rezultatul. Oţel special, cu îmbinări, care nu se pot desface cu scule normale, de mână. Unele părți sunt acoperite cu plastic special pentru a nu zgâria cadrul bicicletei. Lungimea de 70 cm permite legarea roții împreună cu cadrul. Suport cu care se poate atașa (pentru transport) de șuruburile suportului de bidon. În forma pliată încape în buzunar. Locașul cheii și în acest caz l-am protejat cu un capac glisant pentru prelungirea vieții mecanismului de închidere. Toate la un loc: am reușit să proiectăm un antifurt de care este greu să nu te îndrăgostești. 
 
Dacă ai întrebări în legătură cu lacătele prezentate, apelează cu încredere la distribuitorii BikeFun: ei vor avea grijă ca să alegi întotdeauna produsul BikeFun potrivit pentru tine.
HU | RO