Lanțuri KMC

04.06.2014.
În anii care au trecut, ciclişti de renume mondial au demonstrat că lanţurile KMC reprezintă un drum sigur către victorie. Aceste rezultate remarcabile sunt urmarea inovaţiilor tehnice care au rezultat din conlucrarea cu cei mai renumiţi ciclişti pe plan mondial. Coordonarea cu firmele lider în domeniu şi dezvoltarea în comun a produselor a condus la rezultatele aşteptate. Crezul nostru este: construire de brand, produse doar de cea mai înaltă calitate, conlucrarea cu liderii pieţei de biciclete, ciclişti profesionişti şi clienţi mulţumiţi. Aceste caracteristici fac din KMC un lider între producătorii de lanţuri.
 
140521 kmc 2
 
Pentru a preveni rugina, lanțurile au un strat exterior de crom și zinc. Această procedură tehnică are ca rezultat o perioadă de 500 de ori mai lungă față de alte lanțuri până ce rugina poate să atace. Acest proces tehnologic nu afectează natura și deasemenea corespunde celor mai înalte standarde internaționale – în acest mod se asigură o funcționare deosebit de lungă.

 
Seria X-SL:
140521 kmx 1
Lanţurile cele mai uşoare realizate special pentru competiţii cu următoarele caracteristici: suprafaţă TiNi – frecare mai mică – viaţă mai lungă. Prin utilizarea aliajelor speciale uzura este mai mică, întinderea lanţului se va întâmpla mult mai târziu, rezistenţa la rupere este mai ridicată. Zalele interioare/exterioare „deschise”, bolţurile găurite ajută la reducerea greutăţii şi contribuie la autocurăţare. Compatibil cu sistemele Shimano, Sram şi Campagnolo.

 

 
x11gold
 
X11SL Gold
Detalii produs
 

 
x11silver
 
X11SL Silver
Detalii produs

 
X10SLGOLD.jpg
X10SL Gold
Detalii produs
 
 
X10SILVER.jpg
X10SL Silver
Detalii produs
 

x9sl-gold 2
X9SL Gold
Detalii produs

X9SLSILVER.jpg
X9SL Silver
Detalii produs
 
 
Alte modele de lanțuri pentru biciclete cu schimbător:
 
X10GOLD.jpg
X10 Gold
Detalii produs


X10SILVER.jpg
X10 Silver
Detalii produs
 
 
 

X9GOLD.jpg
 
 
X8


Z72.jpg
 
 
Z50.jpg
 
 
Z30.jpg
 
 
Modele de lanțuri pentru biciclete cu schimbător în butuc:
 

Z410.jpg
 
 
Z410.jpg
 
 
Modele de lanțuri pentru BMX, Dirt și Fixi:
 
Kool Knight Chain (KK710): 
Formă unică tip „L” pentru zale, bolţuri din materiale extra dure: lanţurile KMC KK au o rezistenţă la rupere ieşită din comun şi o viaţă foarte lungă. Proiectat special ca să reziste la lovituri şi accidente specifice la freestyle/dirt.


kk710
 
 
Încă câteva modele pentru biciclete BMX, Dirt și Fixi:


k810sl


k710sl


K710.jpg
 

K710.jpg
 
lánc ff
Z510H Alb-negru
Detalii produs
 

lánc rózsaszín
Z510H Alb-pink
Detalii produs
 

lánc sárga
Z510H Galben-negru
Detalii produs
 
 
Modele de lanțuri pentru biciclete Single speed:
 
 
 
 
HU | RO