Lanţurile colorate de la KMC

05.07.2015.

Indiferent de motiv puţină culoare nu strică niciodată. Fie că vorbim de o bicicletă de top al cărui cadru nu este suficient de vesel, fie că este vorba de o bicicletă de oraş prin care vrei să-ţi exprimi personalitatea lanţurile KMC îţi oferă posibilitatea acestui lucru.

În ultima vreme bicicletele de oraş single speed au devenit din ce în ce mai populare, iar motivele sunt numeroase. În primul rând nu mai ai schimbătoare care să se deregleze sau mai rău, să se strice. Apoi bicicleta va fi mai uşoară pentru că dispune de mai puţine piese.

lanturi colorate kmc.jpg

Pentru aceste biciclete cu o singură viteză (single speed) KMC a creat lanţurile speciale Z510H în diferite culori. Lanţurile nu sunt doar robuste şi perfecte pentru utilizare urbană ci oferă şi o gamă de culori pentru a se asorta cu bicicleta ta.

Opţiunile de culori sunt maro, alb-roz, alb-negru şi galben-negru. Specificaţiile sunt identice pentru toate - transmisiile compatibile sunt cele single speed, iar dimensiunea este de 1/2”×1/8” cu 112 zale în alcătuire.

HU | RO