Locul 2 pentru Dahle Flesjå la Heubach!

02.05.2015.

Lista de start la prima cursă a Campionatului German de MTB din Heubach semănă cât se poate de bine cu una demnă de Cupa Mondială. Aşadar pentru Gunn-Rita Dahle este cu atât mai important podiumul obţinut. Şi Rudi van Houts s-a descurcat bine beneficiind de un valoros rezultat de Top 10. Traseul din Heubach este cunoscut a fi drept unul solicitant. Însă acesta a devenit şi mai dificil datorită ploilor din ultimele zile.

La feminin Gunn-Rita Dahle Flesjå s-a luptat cu Annika Langvad şi Lisi Osl. Dacă pe Annika Langvad nu a putut să o depăşească, Gunn-Rita a luat-o în vizor pe Lisi Osl. Aceasta se distanţa puţin pe urcări însă pe coborârile tehnice experienţa norvegiencei de la Multivan Merida îşi spunea cuvântul aceasta depăşind-o fără probleme pe Lisi Osl din Austria.

mtb_bl_heubach_by_dobslaff_grdf_in_race_resize.jpg

La masculin José Hermida a decis să nu ia startul pentru a-şi proteja organismul de la ultimele probleme pe care le-a avut. Thomas Litscher nu a terminat cursa însă cele 4 ture pe care le-a dat i-au fost de folos pentru a-şi reintra în formă după lunga perioadă cu probleme medicale pe care a avut-o.

Însa Julian Schelb s-a descurcat bine pe traseul noroios din Heubach. În sfârşit a putut scăpa de alergia la polen care îi îngreuna respiraţia. Luptându-se cu o mulţime de concurenţi puternici Julian a terminat pe locul 19.

Rudi van Houts s-a descurcat însă şi mai bine avansând pe traseu poziţie cu poziţie. Locul său final a fost 8. La un moment dat el a lovit o piatră cu pedala lucru care nu i-a mai permis să-şi fixeze corect pantoful rezultatul soldându-se cu o căzătură care i-a limitat poziţionare la locul 8.

mtb_bl_heubach_by_dobslaff_rvanhouts_resize.jpg

Şi Ondrej Cink a fost implicat într-un accident imediat după start. După ce şi-a reluat ritmul se afla undeva pe la poziţia 30 însă a avansat repede la final el terminând pe 11. 

mtb_bl_heubach_by_dobslaff_ocink_resize.jpg

HU | RO