Manşoanele Ritchey True Grip în culori diferite

22.05.2015.

Ghidonul bicicletei este una din cele mai importante componente ale cockpit-ului bicicletei. Este locul unde mâinile tale controlează direcţia în care mergi cu bicicleta. Traseul pe care îl faci pedalând poate dura chiar şi ore în şir, poate chiar de dimineaţă până seara. Din acest motiv manşoanele care protejează mâinile pe ghidon trebuie să fie confortabile pentru a nu apărea dureri de palmă şi încheietură.

Ritchey oferă o gamă completă de manşoane pentru bicicletele de munte, manşoane ce pot fi folosite într-o mulţime de situaţii, de la recreere la concursuri de cel mai înalt nivel. Fie că îţi foloseşti mtb-ul la drumurile prin oraş, fie că eşti la munte pe un veritabil „trail” dedicat vitezei, indiferent de situaţie ai nevoie de manşoane de calitate care să atenueze cât mai mult din vibraţiile venite de la traseu.

Ritchey WCS True Grip sunt fabricaţi din neopren rezistent, uşor şi moale care oferă aderenţă chiar şi în condiţii de ploaie. Preţul este de 60 lei pentru o pereche.

WCS True Grip.jpg 

Ritchey WCS LOCKING TRUE GRIP este varianta cu fixare pe ghidon cu şurub. Spuma din care sunt fabricate aceste manşoane este rezistentă, are o densitate mare şi este foarte uşoară. Greutatea unei perechi este de 116 grame. Preţul este de 100 lei / pereche.

WCS LOCKING TRUE GRIP.jpg

Ritchey WCS Ergo True Grip este manşonul ergonomic ce dispune şi de opritoare pentru mâini. Având o greutate de numai 36 grame manşonul este disponibil în 5 culori suplimentar faţă de negru.

wcs-ergo-true-grip-culori.jpg

Ritchey WCS Ergo Locking True Grip este manşonul ergonomic din neopren blocabil pe ghidon prin şuruburi. Forma este suplă şi anatomică pentru a oferi ciclistului cât mai mult confort. Preţul este de 100 lei.

WCS Ergo Locking True Grip.jpg

Ritchey TRUE GRIP 6 sunt manşoanele din cauciuc Kraton cu doi compuşi. Designul este ergonomic gândit în aşa fel încât să se simtă confortabile când sunt strânse în mână. True Grip 6 sunt disponibilie în 4 variante de culori.

true-grip-6-black-culori.jpg

Ritchey TVG Grip sunt fabricaţi din cauciuc single compound şi dispun de un design agresiv ce este eficient chiar şi în condiţii dificile de mers pe bicicletă. Lungimea lor poate fi standard sau mai scurtă în cazul în care foloseşti schimbătoare de tip Twist.

tgv-grip.jpg

Ritchey True Grip sunt manşoanele fabricate din cauciuc Kraton care oferă aderenţă şi confort în acelaşi timp. Designul este unul clasic Ritchey pentru a se asorta cu bicicleta ta. Lăţimea este de 130 mm, iar preţul este de 28 lei.

true-grip.jpg

Ritchey CLASSIC LOCKING sunt manşoanele care se potrivesc de minune la o bicicleta de oraş, sau una clasică de viteză. Fabricate din piele sintetică de calitate aceste manşoane vor rezista mult de-a lungul timpului. Disponibile în culorile maro şi negru instalarea pe ghidon se face cu ajutorul inelelor cu şurub. 

classic-grip.jpg

HU | RO