Merida eSPRESSO TK și CC – Mobilitate urbană sau versatilitate cross country

Pentru majoritatea cicliștilor mobilitatea urbană nu se termină la marginea orașului. Să părăsești jungla urbană și să găsești locuri îndepărtate și frumoase a devenit o activitate din ce în ce mai des întâlnită mulțumită bicicletelor electrice. Așadar azi bicicletele trebuie să fie versatile și cu adevărat bune-la-toate.

Merida eSPRESSO TK CC 02.jpg

Acesta este motivul pentru care Merida a combinat cele mai bune calități a două categorii de biciclete – cele de oraș și cele off-road, rezultând noile electrice Merida eSPRESSO TK și CC, gândite să fie potrivite pentru cei care apreciază confortul bicicletelor urbane cu cadru jos, dar nu vor să piardă nici robustețea, puterea și libertatea pe care o oferă o bicicleta off-road.

Merida eSPRESSO TK CC 04a.jpg

Pentru a căpăta toate aceste calități, noua eSPRESSO este disponibilă în două variante: TK este îndreptat mai mult spre oraș, dar poate fi folosită și pe off-road ușor în timp ce CC este mai mult pentru off-road, dar merge bine și în oraș.

Merida eSPRESSO TK CC 05a.jpg

Designul modern combinat cu scopul bicicletei și geometria extrem de confortabilă, cât și integrarea perfectă a echipării electrice Shimano StePS, fac ca noile Merida eSPRESSO TK și CC să fie cu adevărat diferite de celelalte biciclete electrice de oraș. Poziționarea centrală și joasă a centrului de greutate a bicicletei – lucru obținut prin instalarea bateriei în partea de jos a țevii downtube a bicicletei, cât și poziționarea centrală a motorului Shimano (E8000/E7000/E6100), toate acestea combinate cu un cadru foarte robust și rigid, permit bicicletei să ofere caracteristici excelente la pedalare, în orice situație. Urcarea și coborârea de pe bicicleta Merida eSPRESSO TK sau CC se face foarte ușor mulțumită cadrului jos de tip „step-through”.

Merida eSPRESSO TK CC 03.jpg

Astăzi, cadrele joasa unisex pentru bicicletele de oraș sunt clasice. Niciun alt tip de cadru nu oferă o încălecare și descălecare mai confortabilă atunci când ești îmbrăcat în haine de oraș. Este un avantaj de care beneficiază și barbații și femeile, de orice vârstă. Bicicletele cu cadru jos pot fi folosite în oraș, dar și pentru navetă sau trekking. Iar mulțumită variantei CC mai off-road, până și drumurile forestiere sau potecile bune pot fi pedalate cu ușurință.

Merida eSPRESSO TK CC 01.jpg

Noile Merida eSPRESSO TK și CC acoperă o gamă largă de utilziări care includ: oraș, trekking, off-road ușor, navetă, touring și excursii.