Merida ONE-SIXTY 800 testată de FLOW Mountain Bike

25.03.2018.

Australienii de la FLOW Mountain Bike s-au jucat cu noua Merida ONE-SIXTY 800 timp de câteva luni de zile deja. Ne spun acum care sunt concluziile lor legate de noua versiune din aluminiu a bicicletei. 

01_resize.jpg

După ce au testat și le-a plăcut extrem de mult noua Merida One-Forty, bicicleta pe care au numit-o „a bloody hoot to ride”, a venit rândul modelului cu suspensii mai mari să strălucească. Și cu adevărat a strălucit!

 03.jpg

„Extraordinar! Această bicicletă mare de enduro nu se sfiește să meargă bine la deal! One-Sixty înflorește pe potecile înguste, se simte foarte agilă și răspunde rapid la comenzile tale”, mărturisesc australienii de la Flow.

„Și echiparea este impresionantă, cum să nu o recomandăm? Mai mult, urcă la deal pe poteci mai bine decât multe alte biciclete pe care le-am testat noi, cu suspensii mai mici.”

„Noile biciclete cu suspensii de la Merida rup tot sezonul ăsta. Uită-te doar la modelul mai mic al lui One-Sixty, varianta One-Forty. Cu suspensii mai mici și anvelope enorme de 2.6”, One-Forty este o bicicletă excelentă de trail. Foarte potrivită dacă nu ai nevoie de suspensiile mari pe care One-Sixty le are.”

Recenzia a fost publicată în original pe FLOW Mountain Bike și poate fi citită în întregime aici.

HU | RO