Merida Press Camp 2017 Ruhpolding

07.08.2017.

Partea a doua a press camp-ului Merida pentru 2017 a avut loc în Germania în micul orășel Ruhpolding. Locația a fost special aleasă mulțumită multitudinii traseelor de bicicletă disponibile în zona, trasee potrivite pentru toate tipurile de biciclete: șosea, gravel, mtb și mtb electric.

059_MERIDA_GLOBAL_LAUNCH_resize.jpg

Evenimentul a fost unul de proporții, cu zeci de ziariști și dealeri Merida invitați din toată lumea. Printre ei s-a numărat și revista Freerider din România. Redactorii au luat parte la testele organizate cu sau fără ghid și s-au bucurat de zilele petrecute alături de câteva din cele mai bune biciclete din lume. Atmosfera este excelentă atunci când toată lumea împarte aceeași pasiune.

252_MERIDA_GLOBAL_LAUNCH.jpg

Surprinzător, dar până la urmă poate nu, a fost faptul că majoritatea invitaților, dealeri și presă, a preferat să testeze bicicletele electrice. Acest nou segment a luat cu asalt vestul Europei, iar semnele încep să se simtă și în România unde, deși timid momentan, bicicletele electrice încep să-și facă loc.

merida-global-launch-ruhpolding-01.jpg

În timpul pe care redactorii de la Freerider.ro l-au avut la dispoziție, au testat cât mai multe biciclete Merida, printre ele aflâduse mtb-ul full suspension eOne-Sixty, hardtail-ul eBig-Trail, dar și noua bicicletă pentru gravel Silex. Bicicletele au fost absolut impresionante. Electricele au făcut față fără nicio problemă chiar și traseelor tehnice din zona Ruhpolding, în timp ce adventure bike-ul Merida Silex s-a descurcat excelent atât pe asfalt cât și pe forestiere.

merida-global-launch-ruhpolding-05.jpg

În afară de biciclete, Merida a prezentat și întreaga gamă de accesorii și echipament. Întrucât Merida produce nu doar biciclete ci orice, de la scule de bicicletă la căști de protecție, dacă ești fanul mărcii acum poți fi echipat cu Merida de la A la Z.

 076_MERIDA_GLOBAL_LAUNCH.jpg

Redactorii au publicat pe site-ul lor un raport complet despre cum a fost la acest eveniment. Materialul a fost publicat în original pe Freerider.ro și poate fi citit integral aici.

HU | RO