Merida Reacto Disc 8000E câştigă premiul Design & Innovation 2018!

După ce bicicleta Merida eOne-Sixty 900E a câștigat prestigiosul premiu Design & Innovation 2017, veștile bune continuă să vină! Pentru 2018 premiul a fost decernat cursierei Merida Reacto Disc 8000E.

Verdict:

„Când vorbim de performanță, Merida Reacto Disc 8000E se detașează clar de concurență. Manevrabilitatea precisă și lină oferă încredere pe coborâri, în timp ce rigiditatea cadrului, împreună cu echiparea bine gândită, oferă o accelerare rapidă. În ciuda jantelor aero adânci, această cursieră aerodinamică de 7,67 kg cu frâne pe disc, urcă superb. Specificații inteligente cum ar fi radiatoarele de răcire a frânelor, colierul simplu de fixare a tijei de șa și cockpitul FSA integrat, demonstrează că inginerii de la Merida înțeleg foarte bine nevoile ciclistului modern.

News_2018-01-16_Merida-Reacto-Design-Innovation-Award-2018 small.jpg

Și dacă asta nu era suficient, cursiera Merida Reacto Disc 8000E de 6.499 €, este și extrem de confortabilă, un avantaj enorm când participi la ture sau concursuri lungi.

Dacă această versiune nu este suficient de „pro” pentru tine, există și varianta Bahrain Merida Team.”

Presa internațională a apreciat noua Reacto încă de când a fost lansată, însă este întotdeauna plăcut să-ți fie răsplătit efortul și să câștigi un trofeu atât de prestigios precum Design & Innovation Award.