Micro-pompa BikeFun Pocket te salvează la nevoie

08.02.2016.

În lumea ciclismului există deja o multitudine de opţiuni privind modalităţile de umflare a roţilor bicicletei însă multe din pompele de pe piaţă sunt prea mari, prea grele sau prea incomod de folosit atunci când eşti pe traseu cu bicicleta.

 

pompa bikefun pocket 01.jpg

Noua pompă de buzunar BikeFun Pocket are un nume predestinat întrucât chiar intră în orice buzunar. Construcţia din aluminiu prelucrat CNC înseamnă că pompa este extrem de robustă fiind astfel mult mai rezistentă în timp. Mărimea mică, doar 13 cm lungime, este foarte convenabilă. Vei putea transporta această pompă inclusiv în buzunarele spate ale tricoului, suplimentar de rucsac sau instalată pe bicicletă.

pompa bikefun pocket 02.jpg

Pompa dispune de propriul suport pentru a fi montată pe cadrul bicicletei. Sportul se montează dedesubtul unuia din suporţii pentru bidonul de apă. În plus suportul pompei dispune de un capac special care protejează ventilul pompei de apă sau praful de pe stradă.

pompa bikefun pocket 06.jpg

Greutatea pompei este de doar 111 grame ceea ce o face a fi una dintre cele mai uşoare de pe piaţă. Avantajele unei greutăţi reduse sunt multiple. Lăsând la o parte faptul că poate fi transportată în buzunarele spate ale tricoului, greutatea redusă înseamnă şi efort insignifiant la transport. În loc să ai cu tine o pompă mai mare o poţi folosi pe aceasta, iar pentru diferenţa de greutate să iei la tine o cameră de rezervă.

pompa bikefun pocket 04.jpg

Mânerul pompei BikeFun Pocket este telescopic ceea ce înseamnă că eficienţa la pompare este dublă. La fiecare mişcare de pompare vei introduce de două ori mai mult aer decât dacă ai folosi o pompă simplă, mai ieftină.

pompa bikefun pocket 03.jpg

Compatibilitatea este completă pentru valvele de tip Presta sau Schrader. Pentru a umfla camere cu valvă Presta sau Schrader tot ce trebuie să faci este să deşurubezi dispozitivul de umflare şi să foloseşti adaptorul potrivit. Sistemul este mai puţin avansat decât la pompele mai scumpe însă este mult mai fiabil, şansele să se strice ceva fiind practic nule.

pompa bikefun pocket 05.jpg

Nu în ultimul rând maneta de conectare a pompei pe valva camerei este şi aceasta din aluminiu pentru o robusteţe deosebită. Maneta este de mici dimensiuni pentru a micşora greutatea totală, dar şi pentru a face pompa cât mai compactă.

HU | RO