Mini-seturile de scule de la BikeFun – 6, 8, 10 si 12 funcţii

04.06.2015.

De-a lungul drumurile noastre pe bicicletă se pot întâmpla multe. De la o simplă pană la o problemă hidraulică aflată la frână sau suspensie. Dacă unele nu pot fi reparate pe loc, folosind scule tradiţionale, majoritatea le poţi rezolva folosind o simplă cheie pe care o regăseşti într-un multi tool. Din fericire de cele mai multe ori plimbarea în natură alături de prieteni sau concursul de ciclism se încheie fără aventuri însă mai sunt şi momente când la noi este bine să avem şi un minimum de scule.

Cele 4 mini-seturi de scule Bikefun oferă de la 6 la 12 funcţii care se refera practic la sculele pe care le includ. De la şurubelniţe plate şi cu cap în cruce la cele mai uzuale hexagonale pe care le poţi folosi la strângerea tijei de şa sau a ghidonului spre exemplu.

6.jpg

Dacă BIKEFUN Gadget 6 este setul de bază – care oferă 2 şurubelniţe de tipuri diferite şi 4 hexagonale de mărimi diferite, deja de la BIKEFUN Gadget 8 primeşti inclusiv cheia Torx cu care poţi strânge şuruburile de acest tip, întâlnite cel mai adesea la discurile de frână. În plus Gadget 8 oferă încă o cheie hexagonală (imbus) în plus.

8.jpg

BIKEFUN Gadget 10 dispune de 10 scule aşa cum şi numele sugerează. Este vorba de şurubelniţele clasice cu cap în cruce şi cea plată, cheia Torx pentru discurile de frână şi încă alte 6 chei hexagonale pentru diferitele şuruburi de pe bicicletă. În plus Gadget 10 dispune şi de un imbus mai mare pe care îl poţi folosi inclusiv la demontarea sau instalarea pedalelor.

10.jpg

În cele din urmă avem BIKEFUN Gadget 12, cel mai complex set însă în continuare suficient de mic pentru a fi luat în buzunar sau borseta de şa oriunde cu tine. Gadget 12 oferă toate cheile populare pe care le regăseşti la modelele anterioare, dar adaugă şi cunoscuta presă de lanţ. În nefericita situaţie în care se întâmplă să ţi se rupă lanţul, mulţumită acestei prese îl poţi repara înapoi chiar şi în doar 5 minute dacă ai puţină experienţă. În felul acesta eşti sigur că nu vei petrece noaptea în pădure ;)

12.jpg

HU | RO