Noi computere Bryton la BikeFun!

04.09.2017.
Producătorul de ciclocomputere Bryton, în această toamnă, s-a prezentat cu un nou model: Bryton Rider 10. Este disponibil în patru variante: alb sau negru/ în set cu senzor de cadență sau fără. Țelul declarat al producătorului a fost ca să înlocuiască smartfonurile mari de pe ghidonul bicicletei. Prin Bluetooth poate să comunice cu senzor de puls. Desigur, poate fi împerecheat și cu senzor de viteză și/sau cadență care are la bază protocolul Bluetooth.
 
170906 rider 10 1
 
170906 rider 10 2
 
 
Împerecheat cu un smartfon, computerul poate afișa înștiințări de SMS, apel și gmail și în acest fel nu ratăm nici un apel chiar dacă telefonul este în buzunar sau geantă și nu auzim când sună. Pentru a răspunde la apel, da, încă trebuie să folosești telefonul.
 
 170906 rider 10 3
 
Afișajul de 2” se poate personaliza cu ajutorul aplicației de pe telefon: se pot seta până la cinci pagini de date, pe fiecare pagină cu câte trei sau patru date. Date afișabile: viteză, timp, distanță, cadență, puls, temperatură, altitudine, cățărare, pantă în % și bineînțeles, valori medii și maxime pentru aceste date. Computerul poate să recunoască senzorii de la bicicleta 1. & 2. Perioada maximă de utilizare în condiții ideale, cu o singură încărcare, poate să ajungă până la ~ 16 ore. Noi senzori: cadență, viteză și puls. Fiecare este compatibil cu ANT+ și Bluetooth, și în acest fel pot fi folosite cu majoritatea computerelor. Senzorii de viteză și cadență funcționează pe baza principiului giroscopic, așa că nu trebuie să căutați magnetul în pachet. Cu ajutorul elasticului din dotare, se pot monta ușor și rapid pe brațul pedalier respectiv pe butucul roții.
 
170906 rider 10 4
 
Bryton Smart Set
SPD + CAD sensor
Detalii produs
 
Dacă vrei să-ți asortezi computerul cu îmbrăcămintea, avem în stoc și șapcă Bryton care este realizată din material specific pentru ciclism pentru ca purtarea să fie confortabilă chiar și după multe ore de utilizare. Cozorocul este confecționat din burete și poate fi spălat, nu se distruge și nu se rupe.
 
170906 rider 10 5
 
Produsele enumerate sunt disponibile la partenerii noștri.
 
HU | RO