Noii ochelari Northwave pentru ciclism

11.06.2015.

Vara poţi merge pe bicicletă mult mai uşor decât iarna, evident. Nu mai este nevoie de atât de multe haine, iar terenul este uscat şi aderent. Asta dacă nu se întâmplă să mai plouă. însă soarele şi vântul sunt în continuare prezente, iar aceste doua elemente ale naturii trebuie combătute prin echipamentul de ciclism pe care îl porţi atunci când eşti cu bicicleta. Vara se adaugă însă şi insectele care sunt peste tot prin aer aşadar ochii tai au nevoie de protecţie suplimentară.

Ochelarii de ciclism au un rol multiplu în viaţa unui pasionat de ciclism, fie el amator sau profesionist. Te protejează de vânt, praf, insecte şi razele dăunătoare ultraviolete ale soarelui. Cu atât de multe roluri trebuie să te asiguri că ai o pereche de ochelari asupra ta când pleci la pedalat.

NORTHWAVE TOUR PRO sunt ochelarii de ciclism care se livrează împreună cu încă două seturi de lentile din policarbonat de schimb în culoarea portocaliu sau transparent. Acestea sunt tratate şi împotriva apei aşadar picăturile de ploaie vor avea probleme să rămână pe ele.

NORTHWAVE TOUR PRO.jpg

Cu NORTHWAVE TEAM primeşti o pereche de ochelari uşori şi perfecţi pentru ciclism. Lentilele sunt solide având o grosime de 2 mm, iar tampoanele pentru nas sunt reglabile pentru a asigura confortul perfect. Împreună cu aceşti ochelari mai primeşti încă două seturi de lentile din policarbonat de rezervă.

NORTHWAVE TEAM.jpg

NORTHWAVE CREW dispun de o rama Grilamid® TR55 LX disponibilă în 4 culori – negru, verde, alb şi portocaliu. Lentilele sunt realizate din policarbonat gros de 2mm pentru a asigura o robusteţe şi o rezistenţă cât mai mare la zgârieturi. Acestea sunt şi tratate aquastatic pentru ca apa să nu rămână pe lentile ci să alunece de pe ele cât mai repede.

NORTHWAVE CREW.jpg

HU | RO