Nomad Merida CST

12.03.2017.
 ECHIPA NOMAD MERIDA CST – ROMÂNIA 
 
Bogdan-Buda-PE2014.jpg
 
 
NoMad Merida CST este una dintre cele mai importante echipe de mountainbike din România și deţinătoarea titlului de Campion Naţional la cea mai populară disciplină a ciclismului românesc - maraton. Echipa este susţinută de BikeFun și folosește din plin produsele ce se regăsesc în acest catalog.
 
Scurt istoric:
Echipa NoMad Merida CST a debutat intr-o formula de 9 membri la inceputul anului 2011. In anul 2012 numarul membrilor s-a dublat, avand deja 19 de membri.
 
Istoria NoMad a început în 2002, de atunci echipa luând parte la cele mai importante concursuri de aventură si maratoane MTB, atât în România, cât si în Ungaria, Bulgaria, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Guadeloupe sau Austria.
 
Retrospectiva anului 2016:
În cei șase ani de existenţă ai echipei NoMad Merida CST au fost atinse obiectivele propuse şi anume titluri de campioni naţionali, vizibilitatea, podiumuri, participarea la cele mai importante competiţii, şi alte activităţi de promovare sau dezvoltare ale ciclismului. A fost un an frumos în care nomazii s-au simţit bine în echipă alături de întreaga comunitate ciclistă și partenerii lor care i-au sprijinit, de la BikeFun/Merida, CST, SiS (Science in Sport), Northwave, Ritchey, Sigma și KMC.
 
2016 Nomad 2
 

Rezultate:

 Echipa NoMad Merida CST a luat parte la peste 60 de competiţii din care 10 în afara ţării. Rezultate ale sezonului 2016 sunt: 9 titluri de Campioni Nationali (dublu faţă de anul 2015), 4 titluri de Vicecampion, 160 podiumuri din care 69 locul 1, 55 locul 2 si 36 locul 3. Titlurile de Campion National au fost adjudecate de: Robert Dobai J. (campion la proba XCM ELITE), Suzanne Hilbert (Contratimp Individual și XCO, vicecampioană la Șosea – proba fond), Doina Ţiţei (XCM, XCO), Salome Bondor (XCM), Timotei Păcurar (Contratimp Individual, XCM, Ciclocross si vicecampion la XCO), Marian Marin (vicecampion la XCO), Cristian Stan (vicecampion la Ciclocross) și Kelemen Arpad (vicecampion național la Enduro). Activităţile echipei, impresiile, întâmplările și articolele rezultate în urma concursurilor pot fi urmărite pe site-ul www.nomad-team.ro sau pe pagina de facebook www.facebook.com/nomadmtb. Tot aici vă puteţi regăsi la fiecare concurs in albumele foto realizate de Florian Răducanu.

 

Componenţa echipei în 2017:

 

    Suzanne Hilbert – Categoria Elite Feminin, Doina Ţiţei, Emese Fodor și Salome Bondor – Categoria Feminin Open. Categoria Elite Masculin va fi reprezentată în continuare de Kelemen Arpad, Robert Dobai Joltvinschi, Valentin Roșoagă, Elisei Miron și Ionuţ Sdrăilă. Categoria 20-29 ani îi va avea pe reprezentanţii de bază Timotei Păcurar, Cristian Stan, Sergiu Bălăucă. Categoria 30-39ani: Marian Marin, Andrei Pop , Alexandru Stancu, iar Daniel Sărdan (managerul echipei), Paul Puiu, Valentin și Radu Zincenco - Categoria peste 40 ani.
     Anul 2016 a adus în echipă oameni noi de valoare precum Valentin Roșoagă, Salome Bondor și Sergiu Bălăucă, iar în 2017 se va alătura echipei și Andrei Pop. Deasemenea anul 2016 a însemnat și o serie de victorii importante la Prima Evadare, TBT Race, Campionatele Naţionale de Mountainbike din Cluj și seria de concursuri Triada. Cu toţii au avut o evoluţie spectaculoasă reușind domine cursele importante din ţară. Robert Dobai a reprezentat România la diverse competiţii din străinătate, în timp ce colegii lui - Kelemen, Elisei și Ionuţ au reprezentat cu success echipa în rândul sportivilor de performanţă pe plan local. Rezultate notabile au fost înregistrate de sportivii Elisei, Kelemen, Doina și Marian, fiind prezenţi pe podiumuri aproape în fiecare weekend.

Nomad 3 ct.jpg

 2016 Nomad 1

2016 Nomad 2

http://www.nomad-team.ro/

HU | RO