Northwave 2017 – noul pantof Extreme RR

19.08.2016.
Înainte să se termine vara începem prezentarea noutăților Northwave 2017 deoarece o bună parte dintre pantofi vor fi disponibili și la distribuitorii noștri din țară, concomitent cu lansarea de pe piața italiană. Putem să vă dezvăluim de pe acum că vor fi multe inovații incluse în noile produse!
 160819 extreme rr
 
 
În oferta Northwave 2017 se găsesc multe modele noi de pantofi, iar numărul modelelor care se pot găsi la noi în țară se mărește de la an la an. Desigur, modelul de vârf, pantoful proiectat pentru sportivi, seria Extreme era dintotdeauna disponibil în oferta noastră și am fost foarte entuziasmați când am văzut prima dată noul Extreme RR!

Extreme RR (Road Race) este noul model de vârf pentru șosea de la Northwave și este realizat cu un model revoluționar de închidere Xframe®, care permite o fixare perfectă pe picior și elimină toate punctele de presiune de pe laba piciorului. Partea superioară mulțumită unui material moale și a noului sistem de închidere, învăluie perfect piciorul. Sistemul micrometric de cataramă SLW2 împreună cu șnurul revoluționar a fost proiectat printr-un sistem complex geometric și în acest fel se poate regla cu ușurință chiar și în timpul mersului.

În cursul proiectării, italienii au fost atenți și la cele mai mici detalii: au folosit șnur Dyneema care este mai rezistent și mai moale decât alte materiale și în acest fel se mulează mai bine pe formele anatomice ale piciorului. Talpa în mod firesc este realizată din material de top Northwave 100% UD carbon: Ultralight Carbon 15 care garantează transmiterea fără pierderi a energiei de pedalare.

 
Designul elegant reflectă conceptul Northwave: „mai puțin înseamnă mai mult”. Utilizarea tipurilor de materiale pentru diferitele componente ale pantofilor are la bază un singur obiectiv: obținerea randamentului maxim. 
 
Momentan doar atât despre detaliile tehnice, căci oricum esența se poate exprima în două fraze scurte: Cel mai bun pantof de șosea din oferta noastră. Pur și simplu o frumusețe.
 

HU | RO