Northwave Ghost XC – Confort la superlativ

04.08.2017.

Anul trecut a fost un succes răsunător tehnologia revoluționară XFrame® de la Northwave. Pentru prima dată această tehnologie a fost încorporată în modelul de vârf pentru șosea Extreme RR. A trecut un an și în urma succesului, Northwave vine cu un model nou de pantof echipat cu XFrame®: pantofii MTB Ghost XC

170802 ghost xc 1

Pe scurt despre tehnologia XFrame®:
Acesta este un model revoluționar de închidere care permite o fixare perfectă pe picior și elimină toate punctele de presiune de pe laba piciorului. Partea superioară mulțumită unui material moale și a noului sistem de închidere, învăluie perfect piciorul. Sistemul micrometric de cataramă SLW2 împreună cu șnurul revoluționar a fost proiectat printr-un sistem complex geometric și în acest fel se poate regla cu ușurință, cu o singură mișcare, chiar și în timpul mersului. În cursul proiectării, italienii au fost atenți și la cele mai mici detalii: au folosit șnur Dyneema care este mai rezistent și mai moale decât alte materiale și în acest fel se mulează mai bine pe formele anatomice ale piciorului.

O parte superioară profesională nu poate rămâne fără o talpă pe măsură, așa că Northwave, împreună cu inginerii de la  Michelin® Technical Soles a dezvoltat pentru Ghost XC talpa Hyperlight XC. Tehnologia Dual Layers Compound face posibilă amortizarea vibrațiilor cauzate de drumul denivelat și, în același timp, să transfere cu randament maxim energia de pedalat către pedale. Talpa a primit impresionanta încadrare de 14, în condițiile în care (până acum) 14 este maximul de rigiditate.

170802 ghost xc 2

Vârful, partea laterală și călcâiul pantofului a primit o ranforsare dintr-un material extrem de rezistent: Michelin® OC compound, care este cu 28% mai puternic decât binecunoscutul TPU.

Prezentarea oficială a pantofului va fi în curând: la sfârșitul lunii august, la salonul Eurobike, iar peste o lună, probabil în cadrul unei campanii asemănătoare ca de anul trecut, noul Ghost XC va putea fi și probat! 170802 ghost xc 3

170802 ghost xc 4

HU | RO