Northwave Spider Plus 2

06.12.2015.

Dacă vrei să încerci o pereche de pantofi clipless, dar nu ești atras de aspectul și caracteristicile pantofilor de ciclism pentru competiție, s-ar putea ca Northwave Spider Plus 2 să fie exact ceea ce cauți. Cu un aspect care te duce cu gândul la încălțările folosite de mountain bikerii anilor 90, pantofii Northwave Spider Plus 2 sunt ceva mai mult de atât.

incaltaminte ciclism Northwave Spider Plus 2 01.jpg

Deoarece o mare parte a celor care mergem în ture de mountain biking vom traversa destul de multe porțiuni unde singura opțiune este să ne împingem bicicletele, forma mai confortabilă, volumul ridicat, dar și talpa mai puțin rigidă a modelului Spider Plus 2 ne vor ușura misiunea. Mai mult, dacă tot veni vorba de talpa, aflați că cei de la Northwave au integrat un material special produs de Michelin pentru a asigura o aderență cât mai bună a pantofilor pe diferite tipuri de soluri, de la sol pietruit la solul acoperit cu rădăcini alunecoase.

incaltaminte ciclism Northwave Spider Plus 2 03.jpg

Sistemul de închidere este inspirat din categoria pantofilor de ciclism competiționali, s-a renunțat la ideea de șireturi sau prinderi exclusive de tip Velcro, modelul Spider Plus 2 beneficiind de un mechanism de tensionare pe bază de cablu, completat de o prindere tip Velcro în partea superioară care asigură o închidere optimă pe întreaga durată a utilizării. Cei de la Bikeradar au testat modelul Northwave Spider Plus 2 și s-au declarat mulțumiți de performanța acestuia, pantofii fiind suficienți de rigizi pentru a pedala o zi întreagă în ei fără sentimentul de ineficiență ocazionat de pantofii cu talpa flexibilă. 

incaltaminte ciclism Northwave Spider Plus 2 02.jpg

Pantofii Northwave pot fi achiziționați de la oricare dintre comercianții din rețeaua Bikefun România

Articol publicat in original pe Freerider.ro

HU | RO