NOU 2016 – Mănuşi de iarnă BikeFun

16.11.2015.

Sosirea sezonului rece ne sugerează că a venit vremea să revizuim echipamentul de bicicletă şi să ne asigurăm că avem cu ce sa ne îmbrăcăm chiar dacă afară vor fi temperaturi scăzute. Printre cele mai importante articole de echipament sunt mănuşile întrucât acestea sunt primele care înfruntă frigul şi nu sunt protejate de nimic altceva.

manusi de iarna ciclism bikefun 05.jpg

Mănuşile de iarnă BikeFun WindTEX reprezintă una din cele mai bune opţiuni pentru sezonul de iarnă. Fiind fabricate din material special gândit pentru temperaturile scăzute mănuşile BikeFun WindTEX îţi vor proteja mâinile de frig în timp ce pedalezi. Mulţumită materialelor din alcătuire mănuşile sunt subţiri şi ergonomice oferind confort perfect pe bicicletă fără a sacrifica din căldura oferită mâinilor.

manusi de iarna ciclism bikefun 01.jpg

WindTEX este o membrană specială pe care o regăsim în interiorul materialului mănuşilor. Aceasta are proprietăţi speciale în sensul că permite transpiraţiei să iasă, respinge vântul şi apa şi păstrează căldura la interior. WindTEX combină materialele moi şi confortabile, greutatea redusă şi elasticitatea pentru a-ţi oferi cea mai bună senzaţie în timp ce pedalezi.

manusi de iarna ciclism bikefun 02.jpg

În plus WindTEX permite mâinii să respire. Astfel transpiraţia nu va zăbovi la suprafaţa pielii ci va părăsi repede mănuşa pentru a nu simţi senzaţie de disconfort. Mulţumită acestor proprietăţi aproape miraculoase membrana poate fi folosită într-o gamă largă de sporturi însă una dintre cele mai bune este ciclismul.

manusi de iarna ciclism bikefun 03.jpg

Dacă membrana WindTEX o găsim pe partea superioara a mănuşilor palma este protejată de materialul Amara, o ţesătură rezistentă care permite o utilizare îndelungată a mănuşilor cu o uzură minimă în timp. Pentru fixare ideală mănuşa dispune la încheietură de o curea cu velcro pentru o strângere perfectă.

manusi de iarna ciclism bikefun 04.jpg

Mănuşile de iarnă BikeFun WindTEX sunt disponibile în două variante de culori – gri cu negru şi albastru cu negru. Mărimile pentru acest produs sunt XS, S, M, L, XL, XXL aşadar perfecte pentru orice vârstă, bărbaţi şi femei, în timp ce preţul recomandat de doar 81 lei te asigură că primeşti cel mai bun raport preţ / calitate. Găseşte-le la dealerii noştri din România.

manusi de iarna ciclism bikefun 06.jpg

HU | RO