Nou de la BikeFun – lanterna de putere Platinum

19.11.2015.

Freerider.ro, portalul de ciclism numărul unu în România, a prezentat noua lanternă Platinum de la BikeFun. Iată care sunt specificaţiile şi greutăţile oficiale ale acestei lanterne extrem de puternice şi eficiente.

01_resize.jpg

Sezonul rece a sosit, iar odată cu el şi ziua mai scurtă. Deşi mai puţin populare „luminile de putere” sunt prezente şi pe piaţa românească. Recent BikeFun a prezentat noile lumini Platinum care oferă nu mai puţin de 2200 lumeni! O mulţime de lumină din partea unei lanterne care cântăreşte doar 118 grame.

03_resize.jpg

Lanterna este alcătuita din două parţi: acumulatorul şi lanterna propriu-zisă. Lanterna dispune de două LED-uri de tip CREE XML U2 care emit fiecare câte 1100 lumeni. Platinum este fantastic de luminoasă, am încercat-o puţin, însă dacă doreşti intensitate mai mică sau durată mai mare de viaţă a bateriei atunci poţi micşora intensitatea. Platinum oferă 4 niveluri de iluminare: 100%, 70%, 40%, 10% la care se adaugă modul intermitent cu putere 100%.

08_resize.jpg

Lanterna dispune de două butoane. De la cel verde se pornesc cele 4 moduri de iluminare continuă în timp ce butonul portocaliu este dedicat doar modului intermitent. Butonul verde este folosit şi pe post de indicator al încărcării acumulatorului. Acesta oferă nu mai puţin de 4 stadii: verde – încărcare 100-70%, albastru – încărcare 70-40%, roşu – încărcare 40-10% şi roşu intermitent – încărcare mai puţin de 10%.

Articolul în întregime a fost publicat în original pe Freerider.ro şi poate fi citit aici.

HU | RO