Noua Merida eOne-Sixty 10K testată de MBR

Echipa de la revista Mountain Bike Rider a fost prezentă la lansarea noii electrice Merida eOne-Sixty pentru enduro mtb, testată pe potecile însorite, prăfuite și stâncoase din Giorna. După ce au avut timp să se dea și să digere impresiile, redactorii au publicat recenzia în ediția din august 2019 a revistei.

Untitled-1.jpg

Fiind deja „iubitori” ai originalului eOne-Sixty, echipa de redactori a apreciat roțile „desperecheate”, cadrul foarte complex din carbon (ce dispune de tehnologia acumulatorului integrat), distribuția perfectă a greutății, numărul mai mare de mărimi de cadru, geometria adusă la zi și echiparea exemplară cu componente.

Pe potecă „s-a văzut repede că performențele și suspensiile vechiului model sunt prezente și aici. Trece fără probleme peste orice obstacol și rămâne manevrabila fără efort, sărind foarte ușor chiar și când terenul nu ajută mult”.

Verdictul: „Este încă o bicicletă electrică, dar aproape că te face să uiți că ești pe așa ceva până la următoarea urcare când motorul intră în acțiune”.

Recenzia a fost publicată în original în ediția din august a revistei și poate fi citită în întregime aici.

Modelul de top Merida eOne-Sixty 8000 are un preț recomandat de 28.900 lei și poate fi găsit în rețeaua noastră de comercianți.